2022. november 29., kedd

A Milan vezetősége megegyezett Belottival?

-

Ivan Juric, a Torino vezetőedzője megerősítette, hogy Andrea Belotti nem hosszabbítja meg a szerződését. Olasz sajtóhírek szerint a Milan a legvalószínűbb célállomás.

Az Európa-bajnok csatár már évekkel ezelőtt felkeltette a Milan érdeklődését és a klub 2017-ben konkrét lépéseket tett a leigazolása érdekében, azonban akkor 100 millió euróban határozták meg az árát és ezért a tárgyalások sikertelenül zárultak.

Belotti szerződése 2022. június 30-ig szól a Torinóval, amelynek törekvései a hossszabbításra sikertelennek bizonyultak. Juric a tegnapi sajtótájékoztatóján nyíltan beszélt az olasz csatár jövőjéről. A Torino edzője bejelentette, hogy Belotti döntött és nem hosszabbítja meg a szerződését, így a szezon végén távozik.

A Tuttosport beszámolója szerint Belottinak van egy szóbeli megállapodása a Milan vezetőségével, így a nyáron ingyen csatlakozhat gyerekkori kedvenc csapatához.

A torinói lap úgy tudja, hogy a Rossoneri már egy éve érdeklődést mutat a 27 éves csatár iránt. Állítólag a Fiorentina és az Inter is szeretné soraiban tudni, azonban a játékos számára a Milan élvez prioritást. A Tuttosport azt a forgatókönyvet sem zárja ki, hogy a Torino januárban átadólistára helyezi Belottit és egy 5 millió eurós árcédulát tesz rá annak érdekében, hogy fél évvel később ne ingyen veszítse el a csapatkapitányát.

Belotti 2015 nyarán szerződött a Torinóhoz, amelynek színeiben eddig 233 tétmeccsen 106 gólt szerzett és 27 gólpasszt osztott ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

      • Azért szerintem érdemes azt is figyelembe venni, hogy mennyit számít most nálunk a szív. Ahogy most alakulnak az átigazolási események lehet a csapatépítésben fontosabb lesz hogy ki akar itt játszani. Lásd Ibra, Calabria, Bakayoko, Tonali. Szerintem jobb egy olyan stabil magot összerakni, akik miatt nem kell aggódni hogy mikor lépnek le egy Newcastle-PSG-Inter-Juve stb. csapathoz. Az anyagi része evidens hogy miért éri meg 🙂

        U.I.: falra tudok mászni Theo ordibálásaitól és fetrengésétől, de azért örülök hogy nálunk van 🙂

  1. 4-5 évvel ezelőtt nagy durranás lett volna. Manapság már rajtunk kívül maximum a Sampdorianak, Lazionak, esetleg Atalantának kellene (akiket ő is elfogadna). Igy nem is hinném, hogy versenyhelyzet lesz érte, szóval van rá esély hogy jöjjön.

  2. Nem nagyon értem a fanyalgókat. Ibra kb játékképtelen már, Giroud sem mai gyerek, Pellegri egy zsákbamacska, a meccsek felén Rebicnek kellett megint ott szenvednie. Belotti egy igazán jó, erős, ógyes olasz csatár, sok góllal a háta mögött, se nem ifi, se nem veterán, szereti a Milan-t, hát jöjjön csak. 🙂

  3. Tény, hogy nincsen csúcs formában, de ehhez szerintem az is hozzátartozik, hogy nincsen ki támogassa a középpályáról, ebben a torinóban. Ingyen nagyon jó lenne, de még 5 M sem drága érte, a mai árak mellett. Egy csatárunk szinte állandóan sérült. Ibra meg 30 percekre jó, mert ha végig fent van akkor is csak elöl áll és szotyizik, védekezésbe nincsen ereje már.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS