2022. november 29., kedd

Hernández visszatérhet, negatív lett a tesztje

-

A Milan vasárnap hivatalos közleményt adott ki Theo Hernández visszatéréséről.

A 24 éves balhátvéd 11 nappal ezelőtt kapta el a koronavírust és a francia válogatottból való visszatérését követően pozitív tesztet produkált. Hernández az elmúlt másfél hétben karanténban volt az otthonában és tünetmentesen vészelte át a távollétet.

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Hernández negatív COVID-tesztet produkált, amelynek eredményeképpen újra megkezdheti az edzéseket és visszatérhet a pályára.

Theónak a Verona és a Bologna elleni mérkőzést kellett kihagynia és a visszatérése nagyon jó hír, hiszen abszolút meghatározó játékos a Milanban a védelem bal oldalán. Az idei szezonban 7 bajnoki mérkőzésen 1 gól illetve 3 gólpassz a mérlege. A francia futballista az elkövetkező órákban a protokollnak megfelelően vizsgálatokon vesz részt, mielőtt csatlakozik a csapattársakhoz Milanellóban.

Hernández erőnléti állapotától függően jó esély van rá, hogy ott lehet a meccskeretben a kedden este rendezendő Torino elleni bajnokin. Ami Brahim Diazt illeti: az ő visszatérésére még egy kicsit várni kell, amíg negatív tesztet produkál.

FRISSÍTVE: A Sky Sport Italia közlése szerint Theo Hernández a mai napon az edzőteremben egyéni edzésmunkát végzett Milanellóban. A francia válogatott balhátvéd jó erőnléti állapotban van és várhatóan az edző rendelkezésére fog állni a Torino ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez nagyon jó hír! Sajnos B.Toure nagyon kilóg ebből a csapatból. Úgy is mondhatnám, hogy vele teljesen halott a bal oldalunk, támadásban és védekezésben egyaránt.
    (Ha ehhez hozzávesszük,h a másik oldalon meg Salemakin halnak el a támadások, akkor részben magyarázatot is kapunk a hullámzó teljesítményünkre.)
    Nem gondoltam volna,hogy ilyet írok, de ez a csapat nem bírja el, Theo és Diaz együttes hiányát.

  2. Theo az egyik legfontosabb játékosunk és talán a legértékesebb is, piaci értékét tekintve. Ő az aki bármikor képes mérkőzést eldöntő megmozdulással (elfutás, gólpassz, gól) előállni. És már a francia válogatottban is bizonyította mindezt. Sajnos nehéz lesz megtartani, válogathat az ajánlatok között.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS