George Atangana ügynök elismerte, hogy a Milan hivatalos ajánlatot tett Franck Kessiének a szerződés meghosszabbítására és reagált a megjelent pletykára, miszerint nemrég beajánlotta ügyfelét a városi rivális Internek.

Továbbra sem került pont Kessié szerződéshosszabbításának végére és az elmúlt hetekben rengeteg pletyka látott napvilágot az olasz sajtóban a felek közötti tárgyalásokról. A 24 éves futballistát jövő nyárig köti szerződés a Milanhoz és februártól szabadon tárgyalhat más klubokkal. A játékos ügynöke, Atangana nyilatkozott.

“Franck fontos játékos és ehhez méltó szerződésre van szükség. Az olasz bajnokság nyolcadik fordulója előtt állunk és a sajtó zavart okoz Kessié hosszabbításával kapcsolatban. Volt egy hivatalos ajánlat a Milantól és egy igény az ügynöktől, de olyan összegről van szó, ami nagyon messze áll a sajtóban megjelent számtól.” – mondta Kessié képviselője.A napokban olyan hír jelent meg, miszerint Atangana a városi rivális Interrel egyeztetett és beajánlotta az elefántcsontparti válogatott középpályást a következő szezonra.

“Egy Franck szintű futballistát senkinek sem kell ajánlgatni. Mindenesetre soha nem beszéltem az Interrel. Pletykák? Túl sokat írnak mindig ugyanazokról a dolgokról, amelyeknek nincs valóságalapjuk. Sajnálom azokat, akik elolvassák a pletykákat és azt hiszik, hogy igazak.”

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Milan vezetősége egy 6 – 6,5 millió eurós ajánlatot tett Kessiének és a játékos 8 millió eurót kér, azonban az ügynök kijelentései alapján a tárgyalásokon valójában jóval alacsonyabb számok hangzottak el.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A józan paraszti ész azt súgja, hogy itt kérem valaki hazudik…
  Már-már Jóban-rosszban szintű szappanopera zajlik itt, jó lenne lezárni!

 2. ” Volt egy hivatalos ajánlat a Milantól és egy igény az ügynöktől, de olyan összegről van szó, ami nagyon messze áll a sajtóban megjelent számtól.”

  Mondjuk ez jelentheti azt is hogy a 8 millió nagyon messze van az általuk kért 10 milliótól 😀

 3. Miért nem mondta ki kérek perec mennyiről is van szó???
  Nagyon úgy tűnik, hogy csak ködösítenek és Januárban elkezdik a tárgyalásokat a lehetséges csapatokkal 😱

  • Azért mert én úgy tudom elképzelni ezeket az ügynököket, mint az ügyvédeket: jár a szája tehát hazudik

 4. Szerintem nem hazudik mert akkor inkább csendben lenne. Szerintem az igazság valahol ott van, hogy a Milan nem nagyon akar 4 millió fölé menni max egy kicsivel és Kessie kéri azt a 6,5 milliót. Hozzáteszem azt a 6,5 milliót bőven megérdemli.

 5. Persze és Kessie se nyilatkozta sehol, hogy majd aláír az olimpia után és nem kell izgulni. 😀 Full kamu az egész bagázs.

 6. Ennek az ügynöknek élete dobása lehet, ha Kessie-ből nagy pénzt lát. Megnéztem az ügyfelei listáját… Maradjunk annyiban, hogy Mbappét meg Haalandot NEM Ő képviseli…

  Abban igaza lehet Atanganának, hogy Kessie-t nem kell az Internek ajánlgatni. Ők úgyis szinte mindenkire rárepülnek, aki a Milané vagy akit a Milan nézeget. Nyilván kinézték Vidal helyére.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet