Diaz gólja győzelmet ért a Milannak – VIDEÓ

3

Brahim Diaz a harmadik gólját szerezte a Serie A aktuális szezonjában.

A Milan idegenben 2-1-re legyőzte a Speziát a 6. fordulóban. Daniel Maldini góljával a szünet után rögtön vezetést szerzett a Rossoneri, azonban Daniele Verde a 80. percben egyenlített. Ez mégsem bizonyult elegendőnek a hazaiak számára, hogy pontot szerezzenek, mivel a csereként pályára lépő Brahim Diaz az utolsó percekben betalált.

A 86. percben Alexis Saelemaekers nagyszerű cselt mutatott be a Spezia-védők gyűrűjében a tizenhatoson belül, majd középre passzolt és Diaz laposan a kapuba lőtt. A spanyol támadó-középpályásnak hat forduló alatt ez volt a harmadik gólja: a Sampdoria és a Venezia után a Spezia kapuját is bevette. Ezen kívül a Bajnokok Ligájában is eredményes volt a Liverpool ellen a csoportkör első fordulójában.

 3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jól teljesít idén és nagyon pozitív számomra, hogy mekkora lelkesedéssel játszanak csapatként, ami a hálátlan zsoldos török idejében nem volt mindig jellemző. A kisMaldini-t is jó volt látni gólt szerezni, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint mikor a túlsztárolt és túlfizetett zsoldos 5 ziccerből betalál egyszer büntetőből és a szezon felében abból akar megélni.