2022. december 07., szerda

A szurkolók tiltakoznak a magas jegyárak miatt

-

A Curva Sud Milano is hangot adott az elégedetlenkedésének a Milan hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire szóló rendkívül magas jegyárak miatt.

Nemrég hivatalosan is megkezdődött a jegyértékesítés a szeptember 28-án esedékes Atlético Madrid elleni hazai meccsre. A klub a megszokottnál jóval magasabb áron kínálja a jegyeket a BL-meccsekre, az első gyűrűbe 139-200 euró, a második gyűrűbe 119 euró, míg a harmadik gyűrűbe 69-89 euró között lehet jegyet vásárolni.

A Milan szurkolói klubokat tömörítő AIMC és a klub szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud a közösen kiadott közleményében elfogadhatatlannak tartja a jegyárakat.

“A jegyértékesítés kezdetekor döbbenten értesültünk az árakról. Elfogadhatatlannak tartjuk a Bajnokok Ligája-mérkőzésekre közzétett árlistát. Másfél évnyi zárt kapus meccsek után és a mostani 50 százalékos kapacitás miatt megértjük a bevétel szükségességét, de ilyen magas árakat nem fogadhatunk el. Megkérjük a klub vezetőségét, hogy orvosolja ezt a kellemetlen helyzetet, hogy a szurkolók újra megtölthessék a stadiont és támogathassák a csapatot, mint mindig.”

A közleményre reagálva a Milan vasárnap délelőtt felfüggesztette a jegyértékesítést az Atlético Madrid elleni mérkőzésre és a klub módosítani fogja a jegyárakat.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS