2022. szeptember 27., kedd

Adli már Milánóban van, átesett az orvosin

-

A klub megvásárolja a Bordeaux együttesétől Yacine Adlit, aki hétfőn sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat. A francia játékos még egy évet maradni fog Franciaországban kölcsönben.

FRISSÍTVE:

15:40 – Adli megérkezett Milánóba, a gépe a Linate reptéren landolt.

16:15 – A játékos a Madonnina klinikán van, hogy teljesítse az orvosi vizsgálatokat.

22:00 – Az orvosi vizsgálatok és az erőnléti tesztek után Adli megérkezett a klub főhadiszállására, a Casa Milanba, hogy aláírja a szerződését a Rossonerivel.

KORÁBBAN ÍRTUK:

A 21 esztendős futballista már hosszú hetek óta a Rossoneri célpontjai között szerepel és úgy tűnik, hogy sikerrel zárultak a tárgyalások. Adli egy francia utánpótlás-válogatott irányító, aki egy sorral hátrébb a középpályán is bevethető. Hétfő délután az RMC Sport közölte, hogy Adliról megállapodott egymással a Milan és a Bordeaux vezetősége. A francia klub elfogadta a piros-feketék 10 millió eurós ajánlatát.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője megerősítette, hogy megtörtént az egyezség és lezárult a transzfer. A megegyezés alapján Adli nem csatlakozik azonnal a Rossonerihez, hanem az idei szezonban kölcsönben fog szerepelni a Bordeaux-ban.

Gianluca Di Marzio is beszámolt az üzletről. Adli ma délután Milánóba érkezik, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződését a Milannal, majd egy évre kölcsönadják.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Igen, ez egy bevett forma nálunk szerencsésebb kluboknál is.
      A fizetünk valakiért kitétel pedig pontatlan, mert te se, én se, de ami fontosabb a Jóisten se tudja, mikor fizetünk, milyen ütemezéssel, stb. Ergo olyan valamiért megjegyzést tenni, amit nem ismerünk, nem elegáns.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS