Mindkét klub hivatalosan bejelentette Jens Petter Hauge klubváltását.

Ahogy várható volt, Jens Petter Hauge csatlakozik a német élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt együtteséhez. A felek között sikeresen lezárultak a tárgyalások.

A 21 éves norvég támadó az elmúlt napokban Németországba utazott, majd az orvosi vizsgálatok sikeres teljesítését követően aláírta a szerződését. A hivatalos bejelentés szerint Haugét egy szezonra vette kölcsön a Frankfurt, amelynek a szezon végén vásárlási opciója lesz a játékos végleges megvásárlására.Amennyiben bizonyos – nyilvánosságra nem hozott – feltételek teljesülnek, akkor az opció kötelező érvényűvé válik. A kölcsönszerződés 2022. június 30-ig szól és a Frankfurt előzetesen már megegyezett a játékossal egy 2026-ig szóló szerződésről.

Olasz sajtóhírek szerint Hauge 12 millió euróért lehet végleg a Frankfurt játékosa.

A norvég válogatott futballista tavaly októberben szerződött a piros-feketékhez a Bodo/Glimttől és összesen 24 tétmérkőzésen játszott a csapatban a 2020/21-es idényben, a mérlege bő 900 játékperc alatt 5 gól és 1 gólpassz volt.

A Milan a kiadott közleményében köszönetét fejezte ki Haugénak, hogy mindig a legnagyobb profizmussal dolgozott és minden jót kívánt neki a jövőbeli pályafutásához.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem a játékos érdekeit szem előtt tartva ez a jó döntés. Neki a Frankfurtból kellett volna ide jönni, nem fordítva. Túl sok fiatal játékost láttunk évekig kínlódni a padon v. még ott sem, csak a keretben. Van benne potenciál, reméljük tettek bele visszavásárlási opciót is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet