Rade Krunic lett a szerda esti Valencia-Milan mérkőzés negatív főszereplője, ugyanis egy brutális szabálytalanság mellett a rendes játékidőt követően büntetőt hibázott, amellyel végül csapata elveszítette a tizenegyespárbajt.

Nem mindennapi jelenet történt a Valencia elleni “barátságos” mérkőzésen. A meccs hajrájában elszabadultak az indulatok és kis híján tömegverekedés tört ki.

Minden Krunic csúnya szabálytalanságával kezdődött. A 83. percben a bosnyák középpályás elkésett és keményen beleszállt José Gayába. A Valencia sértett csapatkapitánya egyből számon kérte a belépőt és lefejelte Krunicot, aki még a földön visszaütött ellenfelének.Végül az oldalvonal mellett nagy dulakodás alakult ki a két csapat játékosai között és a szakmai stáb tagjai is odamentek, hogy megnyugtassák a kedélyeket. Krunic sárga lappal megúszta a rendkívül veszélyes belépőt, míg Gayát le kellett cserélni.

VIDEÓ:

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Kesves Mutt ami sérülést ér az nem pályára való valamint egy barátságos meccsen ez annak számít.

    • Akkor sem kellett volna rátartani a lábára. Ronda megmozdulás volt kifejezetten. Utána még színészkedett. Nem csodálom hogy szét akarták verni.

 1. Na Krunic is otthon hagyta az agyát.
  Viszont élmény volt nézni ahogy a kb 1 hete a csapattal lévő Giroud volt a legelső és a legvehemensebb aki védte az agyatlan bosnyákot. Nagyon durva csapatszellem van a csokaban.

 2. A spanyol hülye kis fejelős mozdulatáért is villan a piros egy éles meccsen. Nem volt szép, de azokon a ritka napokon, amikor meccset nézek ökölbe szorul a kezem a fetrengésektől. Amit a mai labdarúgók leművelnek a viccbe illő testfelépítésükkel…az átlagnak ez a szájbatekert Castiello vastagságú lába. Egyszer én adhatnék valamelyiknek egy laza medvepuszit…szerintem be is fejezhetnék a pályafutásukat.

 3. Hozzáteszem nem azt írtam, hogy szándékosan eltörném a lábát, csak ha véletlenül összerúgnék pl. Samuval, szerintem neki szilánkosra törne a lába. Ilyen a küzdősport, de volt hogy jól jött a pályán, sőt párszor a szombat éjszakában is 😀

 4. Lendületben volt, valahova lèpnie kellett, a spanyol alá csuszott. Nem biztos h. szandekos volt, inkabb szerencsetlen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet