2022. december 01., csütörtök

Kis híján verekedés tört ki a Milan meccsén

-

Rade Krunic lett a szerda esti Valencia-Milan mérkőzés negatív főszereplője, ugyanis egy brutális szabálytalanság mellett a rendes játékidőt követően büntetőt hibázott, amellyel végül csapata elveszítette a tizenegyespárbajt.

Nem mindennapi jelenet történt a Valencia elleni “barátságos” mérkőzésen. A meccs hajrájában elszabadultak az indulatok és kis híján tömegverekedés tört ki.

Minden Krunic csúnya szabálytalanságával kezdődött. A 83. percben a bosnyák középpályás elkésett és keményen beleszállt José Gayába. A Valencia sértett csapatkapitánya egyből számon kérte a belépőt és lefejelte Krunicot, aki még a földön visszaütött ellenfelének.

Végül az oldalvonal mellett nagy dulakodás alakult ki a két csapat játékosai között és a szakmai stáb tagjai is odamentek, hogy megnyugtassák a kedélyeket. Krunic sárga lappal megúszta a rendkívül veszélyes belépőt, míg Gayát le kellett cserélni.

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A spanyol hülye kis fejelős mozdulatáért is villan a piros egy éles meccsen. Nem volt szép, de azokon a ritka napokon, amikor meccset nézek ökölbe szorul a kezem a fetrengésektől. Amit a mai labdarúgók leművelnek a viccbe illő testfelépítésükkel…az átlagnak ez a szájbatekert Castiello vastagságú lába. Egyszer én adhatnék valamelyiknek egy laza medvepuszit…szerintem be is fejezhetnék a pályafutásukat.

  2. Hozzáteszem nem azt írtam, hogy szándékosan eltörném a lábát, csak ha véletlenül összerúgnék pl. Samuval, szerintem neki szilánkosra törne a lába. Ilyen a küzdősport, de volt hogy jól jött a pályán, sőt párszor a szombat éjszakában is 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS