2022. december 04., vasárnap

Ilicic távozóban, ennyit kér érte az Atalanta

-

Gian Piero Gasperini, az Atalanta vezetőedzője megerősítette, hogy a Milannal szóba hozott Josip Ilicic távozási kérelmet nyújtott be és búcsút inthet a klubnak.

A szlovén támadónak egy év van hátra a szerződéséből az Atalantával és a Milan célpontjai között szerepel a támadó-szekció megerősítése érdekében. Ilicic nagyon jól ismeri a Serie A-t és könnyen elérhető, költséghatékony megoldás lehet támadó-középpályás posztra és a jobb oldalra az átadólistán szereplő Samu Castillejo helyére.

A Sky Sport jelentései szerint Ilicic a nyáron távozik az Atalantától, amely körülbelül 6-7 millió eurót kér a játékjogáért. Eddig még nem érkezett hivatalos ajánlat érte, azonban a Milan nagyon élénk érdeklődést mutat iránta. Ilicic számára vonzó a Milan és örömmel csatlakozna a csapathoz.

Gasperini, az Atalanta vezetőedzője megerősítette a 33 éves futballista szándékát.

“Josip a szezon végén kifejezte távozási szándékát és szeretne új tapasztalatokat szerezni. Talán először láttam őt egy kis súlyfelesleggel, de jól végezte a felkészülést. Kiváló állapotban van, egyetlen perc edzést sem hagyott ki és nem voltak problémák. Olyan csapathoz szeretne igazolni, ahol játéklehetőséget kaphat. Még egy hónap van hátra az átigazolási időszakból, hogy megvalósuljon a kérése.”

A Corriere dello Sport szerint csak idő kérdése, hogy Ilicic a Milan játékosa legyen. A szlovén válogatott futballista az elmúlt három idényben minden sorozatot figyelembe véve 108 meccsen játszott, ezeken 41 gólt szerzett és 29 gólpasszt osztott ki.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A mai Milannak már az 6-7 millió is túl soknak tűnik egy ilyen nyár után. Fullosra kiköltekezte magát a klub, és se jobb szélső, se irányító, se középpályás nincsen még, holott az Afrikakorps 1 hónapra elmegy majd a télen… a többit nem is citálom ide, mert már ennek a háromnak is örülni kellene. Ezt sokkal előbb le kellett volna zongorázni, a vezetőség valahogy most nagyon elszámolta magát ezen a nyáron.

  2. Nagyon nehéz kérdés ez, 6-7m alap esetben nem tűnik annyira soknak, viszont az előző idényben már eléggé látszódtak azok a jelek, hogy megöregedett, hogy egy új környezet segíthet-e neki, az egy kérdés. Ha visszanyeri a formát, akkor nagy fogás lehet a következő 2-3 évre, addig meg talán értékelhető pénzmennyiségünk lehet egy komolyabb igazolásra a jobb szélre vagy akár valamelyik primavera ” tehetségről” kiderül, hogy valami nagy ász.

  3. A 6-7 milliós vételár mellett is úgy vélem olcsóbb lesz összességében mint a török. A 33 év még nem olyan sok, ha mentálisan egyben tud maradni, Pirlo is 32 evésen tébolyodott el, igaz kellett is neki a váltás, de a lényeg, hogy utána még 4 egész jó szezon kijött belőle.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS