2022. december 04., vasárnap

Bakayoko a Milant akarja, íme a klub álláspontja

-

A Milan nem mondott le végleg Tiemoué Bakayoko szerződtetéséről, ugyanakkor jelen pillanatban az utolsók között szerepel a klub prioritásainak listáján.

A francia középpályást hetek óta szóba hozták a milánói együttessel, amely nem zárkózik el a középpályása további megerősítésétől. Bakayoko helyzete meglehetősen bonyolult a Chelsea-nél, ugyanis egy év van hátra a szerződéséből és kevés az esély arra, hogy Thomas Tuchel számol vele a következő szezonban.

A MilanNews, a Tuttosport és a Corriere dello Sport szerint Bakayoko leigazolása jelenleg nem szerepel a legfőbb prioritások között a Milannál és a klub esetleg az átigazolási időszak utolsó napjaiban – augusztus végén – szerezheti meg kedvező feltételekkel, vélhetően kölcsön+opciós formában. A Milan most más posztok megerősítésén dolgozik.

Bakayoko nyilvánvalóvá tette, hogy vissza akar térni a Milanhoz, ahol a 2018/19-es idényben kiváló teljesítményt nyújtott Gennaro Gattuso kezei alatt.

Sok minden múlik Tommaso Pobega sorsán is, akiért ezen a héten bejelentkezett a Spezia. Az olasz együttes igazgatói a Casa Milanban tárgyaltak a Milannal és az előző idényhez hasonlóan szerették volna ismét kölcsönvenni a 22 éves középpályást. A Rossoneri jelenleg nem igazán nyitott erre.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS