2022. szeptember 27., kedd

A Juve, a Milan és a Benfica versenyez Jorgéért

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan hivatalos ajánlatot nyújtott be a Santosnak.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Milan szóban megállapodott Kaio Jorge ügynökével a személyes feltételekről, azonban a brazil futballistáért nemrég két másik együttes, a Juventus és a Benfica is bejelentkezett.

A Sky Sport Italia értesülései szerint a Milan egy 5 millió eurós ajánlatot nyújtott be a Santosnak a 19 éves brazil csatár játékjogáért, akinek kevesebb mint fél év van hátra a szerződéséből a nevelőegyesületével.

Néhány nappal ezelőtt a Santos már megállapodott az átigazolási árról a portugál élvonalban szereplő Benficával. A brazil együttes szeretné már a nyáron értékesíteni Jorgét, lehetőleg a Benficának, ellenkező esetben januárban ingyen távozna. Ugyanakkor a játékos által preferált új állomáshelynek egyértelműen Olaszország tűnik.

A SportItalia ma reggel arról számolt be, hogy a Juventus is megegyezett Kaio Jorgével, azonban a torinói együttes terve, hogy januárban ingyen szerződtesse és nem szándékozik kompenzációt fizetni a Santosnak. A Milan célja, hogy elhappolja a brazil tehetséget a Juventus és a Benfica orra elől, ezért Maldiniék készen állnak 5 millió eurót fizetni érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • igen és az is elordulhat, hogy nem áron felül veszünk meg valakit, de mégis idejön és majd itt fog sokat érni. Már nem Berlu papa meg Galliani vannak itt, úgy gondolom Maldniék elég jól csináljak amit csinálnak és nem vesznek áron felül játékosokat. Dobnak egy 5 millás ajánlatot, megnézik a reakciókat, kell e emelni vagy sem. A többi klub is ezt csinálja hidd el, csak arról nem olvasol cikket.

    • Előfordulhat, de ritkábban. Az ára meg 12 millió elvileg és korábban azt írták, hogy 10-ért vihető, ezért még így is alatta kaptuk volna meg és akkor nem kéne versenyezni a Juve-val meg a Benfica-val sem. Akikről meg lehet olvasni, ott általában olyan gyorsan lezárják az üzletet kevesebb alkudozgatással, hogy más csapatok nem igazán tudnak reagálni rá.
     Például Alphonso Davies-t 10 millióért elvitte a Bayern, ami nem kevés egy 18 éves játékosért, de most már 70 milliót ér és még mindig csak 20 éves.

     Nem rossz, ha megpróbálnak spórolni, de nem mindig éri meg ismerve a foci világát, hogy mekkora pénzek mozognak. Azt meg megértem, hogy a Milan szorult helyzetben van, ezért inkább lemarad egy ilyen üzletről kényszerből, de néha az a +5 millió eltörpül amellett, hogy mennyit fog érni a jövőben és nehogy a szokásos késő bánat legyen belőle.

    • Nekem tehetségesnek tűnik és a Santosból elég jó támadók érkeznek Európába, ezért a 10 millió nem akkora kockázat szerintem. Általában ritka, hogy egy tehetséges fiatalt meg lehet szerezni ilyen olcsón, mert lejár a szerződése. Sírni nem fogok miatta és más posztok erősítése fontosabb lehet, de nem ártana egy fiatal játékos csatár posztra. Azt meg nem tudom, hogy az amerikai tulajdonosok mennyi pénzből akarnak gazdálkodni, ezért lehet másra kell az a pénz.

     • Ember, én csak arra céloztam, hogy a kommented alapján olyan hülyének tűnsz aki ha megvehet valamit 20 milláért rádob még 5-t csak úgy kedvtelésből. Remélem nem vállakozó vagy mert akkor kurva hamar csődbe fogsz menni. Bár gyanítom hogy csak itt nagy a szád, a való életben még 100 forinton is 10 percig sóhajtozol.

      • Akkor hülye vagy a szövegértésben. Nekem ha valamire szükségem van, akkor azt megveszem annyiért amennyibe a boltba kerül és nem alkudozom, mint egy arab, ezért nagyon mellé lőttél.

       Betámadsz mint valami bolond elmeintézetből szabadult, mikor csak egy véleményt mondtam el és sehol nem írtam, hogy ne lehetne alkudozni, csak itt most az vereséghez vezethet és vezetett is. Remélhetőleg nem lesz akkora spíler ez a srác és akkor nem fogja senki sajnálni, hogy nem itt játszik.
       A továbbiakban több szövegértést és kevesebb személyeskedés nem ártana a részedről. Érdekes pár éve mikor nem ment ennyire se a szekér, akkor az ég világon sehol nem voltál, de most feltűnsz okoskodni, kár hogy most agyhalott módon teszed ezt.

    • Majd meggyőzik, hogy elfogadja. Ibra és Thiago esetében sem a játékos döntött. Ibra is leírta ezt az önéletrajzi könyvében, egész egyszerűen eladták őket, pedig nem taknyos fiatal gyerek volt egyik sem. Ha ez a gyerek annyira jó lenne, a két ‘rivális’ csapat kipengetné érte a 10et. De ez az én véleményem. Speciel nem ez a poszt az égető. Tkpsnak és jobb szélsőnek kéne lenni a prioritásnak.

 1. Nem tűnik ügyetlennek a videók alapján, de azért 2021-es szezonban 10 bajnokin (minden kezdő volt) 1gól 2 gólpassz elég soványka… 😀
  Januárban tölti a 20-et. Nem lehet azt mondani, hogy fenekén a tojáshéj.
  Brazil első osztályban 42 meccsen (33x kezdőként) összesen 5 gól és 3 gólpassz.
  Statisztikák nem azt mutatják, hogy kevés az az 5M egy játékosért akinek fél év múlva lejár a szerződése.

  • Lehet igazad lesz, de a játékosmegfigyelők több dolgot is megfigyelnek egy játékoson a góljai számán túl, mert ha 30-40 gólt lőtt volna, akkor pofonegyszerű lenne eldönteni és nem kéne játékosmegfigyelő és akár 60 milliót se sajnálnának rá. Én nem állok egyik táborban sem, nekem nincs elég adatom róla, hogy megéri-e lemondani róla vagy 10 millióért elhozni, de abban látok logikát, hogy ha a Juve sikeresen megszerezte, akkor nem feltétlen rossz játékos és néha megéri kockázatot vállalni 10 millióval. Alphonso Davies-ről például szerintem senki nem hallott mielőtt a Bayern leigazolta 10 millióért és lehetett volna mondani, hogy ezeknek elment az esze, de most 70 milliót ér a játékos és elég jól is játszik, ezért van benne logika, hogy fű alatt elhoznak valakit, akit megfigyeltek régóta és tehetséges.
   Soha nem mondtam, hogy a Milannak 10-et kéne adnia érte, csak annyit, hogy van benne logika, mert valaki említette, hogy milyen nagy baromság “szép logika”. Most a tények azok, hogy lemaradtunk róla, pedig első helyen voltunk, de aztán lehet bármi a sorsa és ha a végén a Juve-ben lesz egy jó szezonja, akkor fájhat a fejünk miatta.

   Ugyanakkor az is teljesen logikus és soha nem mondtam az ellenkezőjét, hogy nem vállalja a kockázatot a Milan és nincs is fölösleges 10 milliója, mert más posztokat akar megerősíteni a számukra adott pénzkeretből, ezért egy biztonságosabb megoldást fognak választani, de a kockáztatás se teljesen logikátlan, mert egy 30 milliós játékosban is van kockázat és ott többet lehet bukni rossz esetben.
   Az meg nekem kifejezetten tetszik, hogy Maldiniék olcsó játékosokat hoznak és mellette eredményesek is, de ha nem lesz ott az eredmény, akkor gyorsan megváltoznak majd a vélemények.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS