2022. szeptember 27., kedd

A Serie B-be került a Milan saját nevelésű csatára

-

Hivatalos, hogy Frank Tsadjout kölcsön+opcióval csatlakozik a Pordenone együtteséhez.

A klub harmadjára is kölcsönadta a 21 esztendős futballistát, aki a Rossoneri utánpótlásában nőtt fel. A Primavera csapatból kikerülve – amelyben 26 gólt és 11 gólpasszt jegyzett – elsőként Belgiumban próbált szerencsét a Charleroiban, majd egy év után visszatért és tavaly szeptemberben a Cittadellához került.

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Tsadjout játékjogát az olasz másodosztályban szereplő Pordenonénak, amelynek a szezon végén vásárlási opciója lesz a játékosra.

A klub közleményéből kiderült, hogy Tsadjout szerződésébe egy visszavásárlási záradék is került, így a jövőben a Milan szabadon visszavásárolhatja egy előre rögzített összegért, amelyet nem hoztak nyilvánosságra. Érdekesség, hogy 2019-ben ugyanilyen feltételekkel került a Pordenone csapatához Tommaso Pobega, aki azóta rengeteget fejlődött és jelenleg a Milan első keretének tagja.

Tsadjout a legutóbbi szezonban 27 mérkőzésen játszott az olasz másodosztályban, ezeken 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS