Olasz lapértesülés szerint a Milan vezetősége megkereste az Olympique Marseille együttesét Boubacar Kamara leigazolása érdekében.

Paolo Maldiniék nagyon kedvelik a francia védekező-középpályás játékát, aki az utánpótlásból felkerülve 2017 őszén debütált a Marseille első csapatában, ekkor mindössze 17 éves volt. Kamara az elmúlt három szezonban alapemberré nőtte ki magát a nevelőegyesületében és nem csupán a középpályán, hanem a védelem közepén is bevethető.

A Corriere dello Sport írása szerint a Milan mintegy 12 millió eurót ajánlott Kamaráért a Marseille-nek.

A milánói klub szeretné ésszerű áron elhozni a 21 éves középpályást annak fényében, hogy pontosan 1 év van hátra az aktuális szerződéséből. Ennek következtében a Marseille kissé kényszerhelyzetben van, hiszen a játékos 2022 nyarán szabadúszóvá válhat. A lap úgy tudja, hogy a Marseille nemet mondott a Milan első ajánlatára és legalább 20 millió eurót kér Kamaráért.Elég valószínű, hogy a piros-feketék hamarosan újabb ajánlatot tesznek a játékosért.

Sandro Tonali végleges leigazolása mellett a klub vezetősége indokoltnak látja a középpálya további megerősítését, ugyanis a szezon közepén – január és február között – rendezik az Afrika kupát, amelyen Franck Kessié és Ismael Bennacer is részt fog venni, így egyszerre két meghatározó középpályás sem fog az edző rendelkezésére állni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet