A Milan kedden bejelentette, hogy Diego Laxalt Oroszországban folytatja.

Mint arról beszámoltunk, megszületett a megállapodás a Milan és a Dinamo Moszkva vezetősége között Laxalt klubváltásáról. Az uruguayi válogatott játékos hétfőn orvosi vizsgálatokra utazott Oroszországba, amelyek sikeres teljesítése után aláírta a szerződését.

A Milan egy közleményben jelentette be, hogy Laxalt három év után távozik a klubtól.

“A MILAN BEJELENTI, HOGY DIEGO SEBASTIAN LAXALT SUAREZ ÁTIGAZOLT A DINAMO MOSZKVA EGYÜTTESÉHEZ. A klub köszönetet mond Diegónak a profizmusáért és a legjobbakat kívánja neki a jövőre nézve.”Laxalt 3+1 évre írt alá a moszkvai együtteshez, amely sajtóhírek szerint 3,5 – 4 millió euró körüli összeget fizetett a Milannak az uruguayi balhátvéd játékjogáért.

A 28 éves játékos 2018 nyarán csatlakozott a piros-feketékhez, azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Laxalt az előző idényben kölcsönben szerepelt a Celticben, míg előtte a Torinónál játszott fél évig – szintén kölcsönben. Az uruguayi futballista összesen 35 tétmeccsen lépett pályára a Milanban és ezeken 1 gólpasszt jegyzett.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyságrendekkel többet vártam tőle amikor leigazoltuk. Nagyon úgy tűnt bizonyítani szeretne, de sajnos csak annyit tudtunk meg, hogy egy közepes technikájú futóbolond. További sok sikert neki.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet