Calhanoglu nem döntött, de a Milan a prioritása

18

Hakan Calhanoglu jelenleg a török válogatottal készül az Európa-bajnokságra és a legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy Paolo Maldini három nappal ezelőtt felhívta a jövője miatt.

Hakan szerződéséből kevesebb mint 3 hét van hátra és ezt követően július 1-től szabadúszóvá válik. A klub újrakezdte a tárgyalásokat Calhanogluval a hosszabbítás érdekében, azonban végső döntés továbbra sincs a játékos részéről.

Calhanoglut az Olaszország elleni Eb-nyitómérkőzés előtti sajtótájékoztatón kérdezték a jövőjéről és továbbra is ködösített, azonban kijelentette, hogy a Milan élvez prioritást.“Három nappal ezelőtt beszéltem Maldinivel, ő hívott fel engem. Beszélgettünk a Milanról és azt mondtam, hogy az Európa-bajnokságra szeretnék koncentrálni. A Milan a prioritás a jövőm szempontjából. Nagyon tisztelem Maldinit és Massarát, így mindig ők lesznek az elsők, akikkel beszélni fogok, ha van valami.” – mondta Calhanoglu.

Ez azt jelenti, hogy az Európa-bajnokság kezdetéig nem oldódik meg Calhanoglu hosszabbításának ügye. A Milan ajánlata évi 4 millió eurós fizetés + bónuszok, viszont a klub nem tud örökké várni és nyilvánvalóvá tette, hogy nem emel tovább az ajánlott béren. A török válogatott játékost az eddig kapott ajánlatai nem győzték meg, így a kivárásra játszik és az Európa-bajnokság után akar dönteni.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szimpatikus fiatalember. Ezzel a halogatással nem hiszem, hogy jót tesz a csapat mercatójának. Nekem ebből az jön le, hogy ha nincs ló jó a szamár is. Meg akarja várni az EB végét, hátha kap egy jó ajánlatot. A mai világban nincs is ezzel gond, sajnos így mennek a dolgok, de emberileg egy nulla a csávó.

 2. Nem hiszem, hogy jobb játékost tudnánk igazolni a helyére, de ha ennyire nem tudja eldönteni, hogy maradni akar vagy nem, akkor inkább nem.
  2,5 milliót keres jelenleg, a klub 4 millió+bónuszok-at ajánl neki. Ezt az összeget szerintem meg is érdemli.
  De ennél többre szerintem hiába vár.
  Akar egy jó EB-t, hogy felfigyeljenek rá és kapjon jobb ajánlatot nagy csapatoktól és majd azt mondja nem hosszabbít és lelép. A MILAN meg majd utolsó pillanatokban fogja keresgélni a helyettesét.
  Ha nem lennének ilyen gondolatai, akkor már rég aláírt volna és nem húzná feleslegesen az időt.
  Remélem Maldiniék hajlandóak meglépni, amit Donnarumma-val megléptek. Döntsék el helyette.

 3. Annyiban mas ez a story , hogy nem talaltunk egyenlore 15m ert helyette vkit mint Donna-nal.
  Igy kicsit azt kell mondanom megeri varni. Akarmennyire is nem huzoember de egy ilyen jatekost most minimum 30m ert tudnank leakasztani, az meg nekunk nem buli most, azt a 30at jobbszelsore kellene koltenunk es talan csatarra.

  • Nem csak a 15 milla a baj. A török esetében a menedzser nem kér 20 milliós jutalékot. Akkor úgy voltak vele Milánóban hogy köszi abból Maignan is kijön. Nem buktak semmit. Szerintem is várni kell. Figyelni az ebt hátha megtetszik valaki felfedezetlen. Ha menne is a török lenne alternatíva.

 4. Ha annyira a Milan lenne a prioritás akkor már meg lenne hosszabbítva. Tehát nem a Milan a prioritás hanem ha nincs jobb ajánlat akkor jó a Milan is. De ahogy írtatok ez nem olyan mint a Donna ügy. Ott ahogy írtátok a francia kapus már a jutalék pénzből meg volt, tehát ott egyszerű volt. De itt most nincs a piacon hasonló ember 15millió körül. Tehát minimum 30 millió és ugyan úgy +a fizetés. És még ráadásul adaptálódni is kellesz ami vagy sikerül vagy nem, tehát itt elég nagy a rizikó. Nem mondom hogy nem tudnák elképzelni jobbat a helyére de egyik sem lenne olcsóbb megoldás. És ha pénzt kell kiadni az irányítóra akkor annyival kevesebb marad más posztra mint például a szélek es a csatár poszt megerősítése.

 5. Donnarumma elengedése egy üzenet volt mindenkinek, üdvözölte is a döntést mindenki. Ha Calhanoglu egyedüliként lett volna ezzel a dologgal, akkor már régen kivágták volna a fenébe, azaz úgy jártak volna el vele, mint Donnarummával. Azzal viszont, hogy Donnarummának már nincs visszaút, elképzelhető, hogy türelmesebbek lesznek a törökkel. Egy játékos elengedése még lehet, hogy tökös megoldás. Kettőé viszont nem annyira.

  Ha az olaszok és a walesiek két-két győzelemmel rajtolnak, a törökök meg – ennek következtében is – két zakóval, akkor Calhanoglunak már szerdán befejeződik az Eb érdemi része, azaz a továbbiakban már nem kell a tornára koncentrálnia.

  Én úgy gondolom, ha annyira prioritás számára a Milan, már döntött volna. Fenntartom, hogy távozni fog, bár elég rossz tippelő vagyok. 🙂

 6. Nagyon sok a döntésképtelen alak a csapatba. Eddig ment a szezon, most az EB, utána nyaralok kicsit…… aztán meg kezdődik a köv szezon…….

  Aki ennyire szerencsétlen, önnálló gondolkodásra alkalmatlan annak nem biztos, hogy ekkora felelősséget kellene vállalni. Értitek ugye? Ha valóban a Milan a prioritás de nem érek rá akkor azt mondom az ügynöknek intézd azt akkor szólj ha alá kell írnom de itt megint megy az időhúzás, a titkolózás, a mutyizás.

  Régen rossz, hogy idáig eljutottunk. Határidőt kell adni neki és ha nem ír alá hozni helyette mást kerül amibe kerül. Ez sajnos már pénzbe fog kerülni, legközelebb majd gondolkodik kicsit előre a vezetőség. Marha unalmas már ez a 1 év alatt nem tudok dönteni dolog.