A skóciai kalandja után az uruguayi válogatott játékos átigazolási listán szerepel.

Diego Laxalt az idei szezonban kölcsönben szerepelt a Celtic együttesében, ahol összesen 28 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett. A skót együttes úgy döntött, hogy nem él a vásárlási opcióval, így Laxalt visszatér a Rossonerihez. A hírek szerint a Celticnek 9 millió eurós opciója volt és szinte biztos, hogy az ár miatt hiúsult meg a transzfer.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja szerint a török bajnokságban szereplő Besiktas és a portugál élvonal ezüstérmese, az FC Porto is bejelentkezett Laxaltért.Mindkét együttes érdeklődést mutat az uruguayi balhátvéd iránt és nemrég kapcsolatba léptek a Milan vezetőségével, hogy információt kérjenek a játékos helyzetéről.

Laxalt aktuális szerződése 2022 nyaráig szól, azaz még 1 év van hátra és a Milan átadólistára tette. A klub bízik abban, hogy némi bevételre tehet szert a játékos értékesítéséből. Di Marzio szerint a Besiktas és a Porto a következő napokban hivatalos ajánlatot tehet a Milannak a 28 esztendős futballistáért, így licitháborúra van kilátás.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Licitháború, az…
    Csattogni fognak az 5 eurós licitemelések, és meg sem állnak………. 1 millióig.

  2. Használható játékos, csak az a baj, hogy sok bizonyítási lehetőséget nem kapott a Milanban, viszont az beszédes, hogy a Celticnek a 9 milliós opció sok volt. Szerintem maximum 11-13 millióért lehetne őt eladni és akkor sokat írtam. Esetleg meg lehetne hosszabbítani a szerződését, ha másnak nem kell és tartaléknak megtartani, annyival nem volt szerintem rosszabb, mint a jelenlevők.

    • RR-ért adtak talán 3 milliót aki sokkal jobb játékos nála és ráadásul csak egy év van vissza a szerződéséből. Ha 3-5 milliónál többet adnak érte tegyük össze a kezünket (lehet erre az évre 3. opciónak a bal oldalra is jobban megérné megtartani).

  3. Én nem akarom bántani szegényt, de ha valaki feldob rá két almát, azt nekünk el kell fogadni. (mármint a gyümölcsöt, mert azért két Mac árát nem éri meg)

  4. Simán mehet, amennyiért elkel! Sajnos gyenge fizikailag, nincs kiemelkedő mutatója, elég középszerű játékos! Conti , úgyis visszajön cserének tökéletes! Örüljünk, ha pénzért elviszik. Continak, ha nem lesz sérült meg lehet adni egy év esélyt!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet