Svéd sajtóhírek szerint Emil Roback, a Milan Primavera csatára elfogadta a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A 18 éves tehetség – aki néhány nappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját – tavaly szeptemberben csatlakozott a Milanhoz, miután Zlatan Ibrahimovic beajánlotta. A klub mintegy 1,5 millió eurót fizetett a játékjogáért a Hammarbynak és Roback az előszezonban felkészülési mérkőzésen lehetőséget kapott a felnőtt csapatban is.

Roback az idei szezonban a Primavera csapatban szerepel és eddig 16 tétmeccsen 2 alkalommal volt eredményes. A fiatal játékos csupán 4 alkalommal játszott középcsatárként és Federico Giunti vezetőedző elsősorban szélsőként illetve árnyékékként számított rá.

A FootballDirekt svéd portál arról számolt be, hogy a Milan vezetősége új szerződést ajánlott Robacknak a 18. életévének betöltése után. A svéd utánpótlás-válogatott támadó elfogadta az ajánlatot és hamarosan aláírja az új kontraktusát.

A forrás szerint még ezen a héten megtörténhet az üzlet véglegesítése. Roback milánói kalandja tovább folytatódik és jó esély van arra, hogy a következő szezonban felkerül az első csapathoz.

A Milan és a Hammarby közötti megállapodás értelmében Robackért további 500 ezer eurót kaphat a svéd együttes, amennyiben a jövőben különböző bónuszok teljesülnek.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet