Theo Hernández, a Milan francia balhátvédje boldogan nyilatkozott a Benevento elleni győzelem után és kiemelte a 3 pont megszerzésének jelentőségét.

A piros-feketék 2-0-ra győztek az újonc Benevento ellen és Theo állította be a végeredményt, aki 29 bajnokin az ötödik gólját szerezte az idei szezonban. A 23 éves balhátvéd ezen kívül 5 asszisztnál tart.

“Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, a hátralévő meccseink mind döntő fontosságúak lesznek. Harcolnunk kell és mindent beleadni, hogy elérjük a célkitűzésünket.” – nyilatkozta Hernández.

“A gólom fontos találat volt, mert ezzel megdupláztuk az előnyünket, de ami a leginkább számít, az a csapat által elvégzett munka. Megmutattuk, hogy tudunk jól játszani és most a következő mérkőzésre kell összpontosítanunk. A Milan-Juventus egy fantasztikus mérkőzés.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok gólt szereztem, sokkal tartozom az edzőnek és nagyon hálás vagyok neki. Önbizalmat adott a pályán. Továbbra is keményen kell dolgoznom és gólokat szerezni.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Inkább védekezni kellene, ha az megy, a góllövésre fókudzálni.
    Labdabesztés után csak sétálgat ahelyett hogy sprintelne vissza… az egész támadás alatt üres s helye másodpercekig, akár fél percig is. Nagy lett az arc, de hogy a vezetés sem rúgja pi*án az ilyenek után. Luxus

    • Én csak azt nem értem hogy miért nem küldik egy sorral feljebb.Hatékonyabb lenne támadóként mögötte meg játszhatna Dalot.A szélsőink meg úgyis k.gyengék.

  2. Theo: “Nagyon fontos volt, hogy nyerjünk”
    Nem. Nagyon fontos a Juve meg az Atalanta ellen lesz majd. Ez abszolút kötelező minimum volt.
    Azért hajrá! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet