Minden jel arra utal, hogy Andrea Conti a szezon végén visszatér a Rossonerihez.

Mint ismert, Conti januárban csatlakozott a kiesés ellen harcoló Parmához egy kölcsön+opciós transzfer keretein belül. A megállapodás szerint az opció kötelező érvényűvé válik, amennyiben az olasz együttes a következő szezonban is a Serie A-ban fog szerepelni.

A Parma öt fordulóval a vége előtt a 19. helyen áll 20 pontot szerezve és 11 pont a hátránya a bennmaradást érő 17. pozícióhoz képest. Matematikailag még nem dőlt el, azonban nehezen elképzelhető, hogy a Parma nem esik ki.

A TMW beszámolója szerint Conti a nyáron mindössze fél év után visszatér a Milanhoz, ugyanis a kiesés szélén álló Parma nem fogja végleg megvásárolni.A 27 éves olasz jobbhátvéd a januári csatlakozása óta 10 mérkőzésen játszott a Parmában, ebből 9 alkalommal kezdőként lépett pályára. Ezen kívül 4 bajnoki mérkőzést kihagyott sérülés miatt. A hírek szerint a Parmának 7 millió eurót kellene fizetnie Conti játékjogáért, ha meg akarná tartani.

A Milanban jelenleg három játékos van jobbhátvéd poszton, nevezetesen Davide Calabria, Pierre Kalulu és Diogo Dalot, azonban utóbbi csak kölcsönben szerepel és szinte biztosra vehető, hogy a nyáron visszatér Manchesterbe.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha nem adták volna kölcsön, akkor ki lehetett volna próbálni szlső támadóként, a 25 meccsen 1 gól, 0 gólpassz talán neki is meglett volna.

    Egyébként ha spórolni akarunk megtarthatnánk csere hátvédnek. Most már kijött a sérülésekből, ha végigcsinálja nyáron a felkészülést, akkor még hasznára is lehet a csapatnak.

  2. Ugyanezt gondoltam én is. Amit Casti csinált, azt gond nélkül hozta volna. A szélső poszton én nem írnám le teljesen, ha a sérülések elkerülik.

  3. A legrosszabb védők egyike akit valaha láttam. Salemakers elvileg jobbhátvéd és középpályás,nem támadó. És becsülettel védekezik is. És az utolsó 2 meccsen amúgy ő volt az egyetlen aki értékelhető teljesítményt nyújtott.

  4. Szerintem is meg lehet tartani , ugyan is Theo és Dalot is csak kölcsönben van , hátha visszanyeri régi formáját !

    • Theo-t véglegesen vásároltuk meg a Real Madrid-tól, Dalot viszont tényleg csak kölcsönben van nálunk.

  5. Ha nem lesz BL, akkor Conti marad, Calabria cseréjeként. Kalulu beljebb csúszik, mert Tomoriért nem adunk annyi pénzt. Romagnoli 50%, hogy marad. Dalot valószinű megy, nem adunk érte 10 M felett. Lehet, hogy visszakapjuk Laxaltot is, Theo cseréjének. Visszaalakul a hátvédsor…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet