Jens Petter Hauge, a Milan gólszerzője nyilatkozott a Sampdoria elleni döntetlen után és a gólja ellenére nem lehet felhőtlen az öröme, ugyanis a csapat nem tudott győzni.

A 21 éves támadó csereként kapott lehetőséget Stefano Piolitól a Sampdoria ellen és a rendes játékidő utolsó perceiben góllal hálálta meg a bizalmat – ezzel egyenlített a Milan.

“Természetesen örülök a gólomnak, ez egy nagyszerű találat volt. Nem nyertünk, ezért nehéz lenne teljes mértékben elégedettnek lenni, mert szükségünk lett volna a három pontra. Az egy pont nem elegendő, de jobb, mint a nulla pont.” – mondta Hauge.

“Tovább kell folytatnunk a munkát és fejlődni, mert még mindig van 9 mérkőzés és 27 pontot lehet szerezni. Ha a szintünknek megfelelően játszunk, akkor véleményem szerint elegendő pontot fogunk gyűjteni ahhoz, hogy bebiztosítsuk a Bajnokok Ligája-indulást. Keményen kell dolgoznunk és egyszerre csak egy meccsre összpontosítani. A célunk egyértelmű.”

“Jól érzem magam, minden nap próbálok fejlődni és tanulom a nyelvet. Nagyon boldog vagyok. Bízom benne, hogy sikerül olyan szinten zárni az idei szezont, ahogy kezdtük.”

Hauge az utóbbi hónapokban csak elvétve kapott lehetőséget és 29 forduló alatt mindössze 3 alkalommal volt a Milan kezdőcsapatának tagja a Serie A-ban. A norvég tehetség a bajnokságban összesen bő 500 játékpercet töltött a pályán, a mérlege 2 gól.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet