Giovanni Galli, a csapat egykori kapusa szerint Gianluigi Donnarumma az egyetlen, aki megdöntheti Paolo Maldini 2009-ben felállított meccsrekordját a Milanban és személy szerint nem tudja elképzelni Gigiót más együttes kapujában.

Galli 1986 és 1990 között védte a Rossoneri kapuját, amellyel többek között két BEK-serleget nyert. A korábbi olasz válogatott kapus a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában Donnarumma jövőjéről beszélt.

“Miért ne maradhatna Donnarumma? A Milan megváltozott és új emberek vannak a vezetőségben, akik a klub történelmét képviselik. Ha a helyében lennék, én kétszer is átgondolnám, mielőtt távoznék. Ott volt a Milan kapujában a nehéz pillanatokban, kár lenne pont most elmenni.” – nyilatkozta Galli.

“Van egy olyan érzésem, hogy Donnarumma maradni fog. Én vagyok az első számú rajongója. 14 évesen a Milant választotta, még akkor is, ha az Inter nagyon közel állt a leigazolásához. Nem tudnám őt elképzelni más csapat mezében.”

“Gigio történelmet írhat a Milanban. Ő az egyetlen játékos, aki megdöntheti Paolo Maldini mérkőzésszámát.”

Donnarumma a debütálása óta eltelt öt és fél év alatt 242 tétmérkőzésen lépett pályára a piros-feketék színeiben, ezzel ő a klub történetének ötödik legtöbb meccsen pályára lépő kapusa. A mezőnyjátékosokat is beleértve Paolo Maldini tartja a rekordot 902 tétmeccsel.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Amúgy ha lenne esze… És a szíve valóban annyira Milan lenne, mint mondja… Elküldi Raiolát és megspórol egy csomó pénzt. A 8 millás fizetés amit kínálunk neki, mindjárt közelebb lenne a 12-höz amit a PSG kínál…
    Ügynöki jutalék nélkül. És akkora példaképpé nőne fel általa, hogy jajj….
    Én meglépném a helyében! Tuti lenne pár követője a hiénák eltávolításának. Ha valóban klubbhűség, akkor minek ügynök? 5 évre aláír, mostani formája alapján jó pénzért, aztán…
    NFL-ben páran meglépték és nem jártak vele rosszul…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet