A Milan is érdeklődést mutat Lucas Vázquez iránt, akinek a nyári átigazolási időszakban lejár a szerződése a Real Madriddal.

Megtorpantak a szerződés meghosszabbításáról szóló tárgyalások a 29 éves támadó és a Real vezetősége között. Most a felek távol állnak a megállapodástól, így ha minden a jelenlegi helyzet szerint alakul, akkor a játékos június 30. után szabadon igazolható lesz.

Ahogy arról a MilanNews is beszámolt, a Milan figyelemmel kíséri Vázquez jövőjének alakulását. Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója készen áll meggyőzni őt és szerződést kínálni neki a következő szezonra, amennyiben távozik Madridból. Érdeklődőből eddig nincs hiány, ugyanis a Milan mellett a Napoli, az Everton és a Leeds is szeretné ingyen soraiban tudni a 3-szoros BL-győztes spanyol válogatott jobb szélső támadót, aki jobbhátvédként is bevethető.

Vázquez az idei szezonban alapember a Realban és a 27 lejátszott tétmérkőzésből 24 alkalommal a kezdőcsapat tagja volt, ebből 15-ször jobbhátvédként játszott.

A Milannál jelenleg kritikus posztnak számít a támadó-szekció jobb oldala a 4-2-3-1-es játékrendszerben, ugyanis eddig Alexis Saelemaekers és Samu Castillejo sem tudott tartósan meggyőző teljesítményt nyújtani, ráadásul utóbbi jó eséllyel távozik a nyáron a piros-feketéktől.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem és nem. Évente 1-2 gólt rúg. Igy nem fogunk előrébb lépni. Pénzért kellene igazolni, de ezt az Elliott nem fogja megtenni. BL ide vagy oda, már most a lepattanókra hajtunk, abból is az olyanokra akikre más nem tart igényt.

 2. Aki a Real-ban játszik az talán nem rossz, de ezekkel a spanyolokkal nem voltunk eddig kisegítve, Suso és Samu is minusz egy ember a pályán többnyire.

 3. Valószínűleg azért hajt a klub lepattanókra, mert a COVID alaposan betett a bevételeknek és nem nagyon van más választása. Az Elliott pedig a FFP miatt nem tolhatja be ész nélkül a tőkét. Thauvin, Otavio és most Lucas Vasquez. Nem mondom, hogy rosszul csengő nevek, de nekem ezekből kicsit úgy tűnik, mintha feladtuk volna az eredeti csapatépítési koncepciót. Ami nem biztos, hogy jó.
  A Juve is az ilyen ingyen igazolásokat és a hatalmas fizetéseket nyűgi különösebb eredmény nélkül, pedig ők aztán még két polccal magasabból mazsolázhattak. (Rabiot, Ramsey)
  Bár még nagyon messze van az idény vége, de számomra ezekből a hírekből nem túl fényes jövő körvanalazódik a mercatora nézve. Nem nagyon lesz itt (még) költés, BL ide vagy oda.

 4. Nem a legjobb választás. Sose tartottam egy nagy játékosnak. Oké, a Real Madridnál játszik, de mindig is egy csereember volt, aki tulajdonképpen ezt elfogadta, és nem akart máshol játszani, ahol kezdő is lehetne.
  A másik pedig, hogy nekünk egy igazi gyors, kreatív szélsőre van szükségünk, nem pedig egy olyanra aki a fél szezont jobb bekként tolja le.

 5. Nyilván én is boldogabb lennék, ha inkább egy Sancho-val hoznának minket hírbe, amire nem sok esély van a következő emberöltőig, egyelőre tapsikolni kell statisztikai világbajnokról vagy a “nagy fiúk” által semennyire se marasztalt nevekről szóló pletykáknak.

 6. Nagyon kíváncsi leszek, de szerintem a Milan nem fizet annyi bért, amennyit ő igényelne. Ne felejtsük, hogy a téli mercato alatt is csak kivettek pénzt a játékosokból, nem invesztáltak, a játékosmozgás egyenlege pozitív volt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet