Mozgalmasra sikeredett Zlatan Ibrahimovic csütörtöki napja, ugyanis a Sanremói dalfesztiválra tartva dugóba keveredett az autópályán és egy segítőkész motoros mentette meg az estéjét.

Zseniális történetet osztott meg Ibrahimovic, aki késve érkezett meg Sanremóba a dalfesztivál helyszínére. A svéd klasszis elárulta, hogy egy baleset miatt három órán keresztül vesztegelt az autópályán. Ezt követően leintett egy motorost, aki egészen Sanremóig vitte.

“Baleset történt az autópályán és három óra várakozást követően azt mondtam a sofőrnek, hogy nyissa ki az ajtót, mert oda kell érnem. Megállítottam egy motorost és megkérdeztem tőle, hogy el tudna-e vinni Sanremóba. Szerencsére a motoros Milan-szurkoló volt… 60 kilométert tettünk meg és amikor megérkeztünk azt mondta, hogy először motorozott autópályán.” – mondta Ibra a színpadon.

Ibrahimovic azt is elárulta, hogy GPS nyomkövető volt rajta, így nem volt veszélyben.

“Elindultunk és észrevettem, hogy a motoros nem vezet túl jól, ezért azt mondtam neki, hogy inkább hadd vezessek én, nem félek és neki nincs felelőssége. A válasza a következő volt: »Nem, nem, Ibra. Én vezetek.« Késésben voltunk és kért tőlem egy képet, de siettem és már vártak rám. Azt mondtam, hogy várjon meg, de haza kellett mennie. Végül azt is elárulta, hogy először vezetett autópályán. Azt válaszoltam, hogy ne aggódjon, mert jó munkát végzett.”

Franco, a segítőkész motoros a rádióban mesélte el a történetet. Jókor volt jó helyen.

“Éppen hazafelé tartottam, amikor a dugóban láttam, hogy egy fekete furgon áll előttem két emberrel. Észleltem, hogy az egyikük nagyon hasonlít Ibrahimovicra. Ő volt az. Megkérdezte, hogy elvinném-e. Volt egy sisak az ülésem alatt és természetesen igent mondtam. Ekkor felhívtam a feleségemet, hogy Ibrát viszem Sanremóba, de nem hitt nekem.”

“Én is Milan szurkoló vagyok. Ibra akart vezetni, de nemet mondtam. Nagyon kedves volt, ő egy nagyszerű ember. Megkérdezte, hogy hogyan köszönhetné meg és azt mondta, hogy elküldi nekem a mezét. Sajnos közös képet nem tudtunk csinálni, mert nagyon sietett.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez a lukaku átok része lehetett, de Zlatan-t semmi sem akadályozhatja. Remélem pár hét múlva visszatér és megmutatja a kételkedőknek, meg annak a goromba sinteresnek.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet