“Most bizonyítanunk kell, hogy erősek vagyunk” – Pioli

22

A Milan súlyos 3-0-s vereséget szenvedett a városi derbin az Intertől és négy pontra nőtt a hátránya az első helyhez képest. Stefano Pioli csalódottan nyilatkozott a mérkőzést követően és úgy véli, hogy a második játékrész elején kihagyott ziccerek miatt súlyos árat fizettek.

“Úgy gondolom, hogy a két félidő első 15 perce eldöntötte az egész mérkőzést. Nem kezdtünk jól és azáltal, hogy előnyhöz engedtük az Intert egyben azt is lehetővé tettük számukra, hogy azt a játékot játsszák, amit szerettek volna. A második félidő első negyedórájában – amíg nem szereztek gólt – domináltunk. Túlságosan nagy árat fizettünk és megbüntettek minket. Ez egy sajnálatos helyzet, mert a játék azon szakaszában megérdemeltük volna az egyenlítést és a csapat remekül kitartott.” – vélekedett Pioli a lefújást követően.

“Ez egy nehéz és nem túl pozitív hét volt. Nagy odafigyeléssel kell elemeznünk azokat a dolgokat és helyzeteket, amelyek miatt nem tudtunk 100 százalékos teljesítményt nyújtani. Rengeteg dolog van, amit rendeznünk kell ahhoz, hogy visszatérjünk a korábbi szintünkhöz és a bennünk rejlő potenciálnak illetve a kvalitásunknak megfelelően teljesítsünk. Úgy gondolom, hogy a sajnálatos súlyos eredmények ellenére jól teljesítettünk. Meg kell értenünk, hogy ezek a pillanatok is részei a folyamatunknak. Ezekkel szembe kell néznünk és pozitívan, erősen és magabiztosan kell átlendülnünk rajtuk.”“Most be kell bizonyítanunk, hogy erős csapat vagyunk, de ezt a játékosok is tudják. Az eredmény mentálisan nagyban hatással van a teljesítményünkre. Ha gólt szerzünk, akkor magabiztosabbak és erősebbek vagyunk. Sajnos nem sikerült kiegyenlítenünk, amikor megvolt rá az esélyünk. Meg kell vizsgálnunk azt a helyzetet, ami a második góljukhoz vezetett, mert azt el kellett volna és el is lehetett volna kerülni.”

“A szurkolóink fantasztikusak voltak, amikor megérkezett a buszunk a stadionhoz. Ez a hét számukra is nehéz volt és nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk nekik elégedettséggel szolgálni. De a szurkolóknak is tudniuk kell, hogy egy komoly és felelősségteljes csapatot vezetek, amelyben megvan a kvalitás. Egy szezon során előfordulnak a csúnya foltok, de egységesen túljuthatunk rajtuk.”

“Ibrahimovic? Egyértelmű, hogy egy középcsatár teljesítménye függ a csapat játékától. Handanovic jó ideje nem védett ennyire jól. Ibra cserét kért, mert görcsölt a vádlija és nem tudta folytatni a játékot. Meglátjuk, hogy mi lesz csütörtökön és vasárnap.”

“Mindig is a kiegyensúlyozottság és a munkánkba vetett hit volt az erősségünk. Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondta volna nekünk, hogy most a második helyen fogunk állni, akkor mindannyian kiugrottunk volna a bőrünkből örömünkben. Most nyugodtnak kell lennünk.”

“Alaposan elemeznünk kell a teljesítményünket és a hibáinkat, amiket elkövettünk és persze a pozitív dolgokat is, amelyek önbizalmat adhatnak. Most jobban kell dolgoznunk, mint a múlt héten, hogy visszatérjünk a győzelmekhez.”

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Romagnolit hozzuk már le, már minden csapat rá játszik. Lassú, Lukaku lefutotta egyfolytában,pedig nem hiszem, hogy a seria A leggyorsabb csatárai között van. Az nagyobb baj, hogy még helyezkedni sem tud. :/

 2. Romagnoli talán a legkevésbé zavar sokkal jobban Ibrahimovic Leao Rebic lélektelen statikus játéka igen hiába próbált meg mindent a középpálya ha ő k csak imitaljak a játékot.

 3. Baszki leírja, hogy azon ment el a meccs, amit az inter akart…
  Nekik ugrottunk, mintha nem tudnánk, hogy kontrázni szeretnek… Meg is lett a gól, aztán már csak az volt a kérdés mikor megy el újabb kontra…
  Ami nagyobb baj, hogy a korábban látott csapatösszhang sincs meg.
  A letámadások vérszegények, az összjáték akadozik az eddig magabiztos Kjaer csak keresgélte a helyét…
  Divat Romagnolit szidni, pedig ezen a meccsen százszor biztosabb volt mint a dán.
  Vannak, akiknek nem tesz jót a versenyhelyzet szerintem tök feleslegesen hoztuk Tomorit!
  tudom mindenki nagy kedvence lett mert kepeszt minden labdáért, de felépítettünk egy Gabbiát, aki megtriplázta az árát és egy megbízható bekk lett. Nos szerintem 100 perce sem lesz a szezon hátra lévő részén.

  Hauge egymaga tartott bent minket az EL-ben, mi a hála!? Kitettük a keretbe egy 2 éve nem focizó Mandzukicért.. Bráfo.

  Meite meg egy dekával sem nyújt többet mint Krunic… akkor inkább játszana fiatal!

  Maldinit kezdettől jegeljük, szerintem érthetetlen miért. ok. hogy nem csinált még komoly extrát, de Samu egy éve nem csinált, mégis játszik! 😀

  • Ugyanezt gondoltam, mintha nem ugyanazt a meccset láttuk volna, Kjaer óriási volt mint mindig. A Hauge részével viszont egyetértek.

 4. …a Gazzeta egyszerűen lesilányozta Romagnoli vasárnapi játékát 4.5re értékelte!
  Ha hallgattál volna….

  • Azért ne essünk már át a ló túloldalára. Kjaer is pont olyan hitvány volt. Persze a Gazetta mindenható értékelése szerint 0,5 ponttal kevésbé volt rossz mint Romagnoli.

 5. Romagnoli jobb volt mint Kjear? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

 6. Kjaer is hitvány volt,de ha az itteni véleményeket és a szakértői Gazzeta /ahol konkrétan silányat írtak róla!/véleményeket veszed alapul hatalmas különbség van kettőjük között!
  Romagnoli gólpasszt adott a Spezia ellen,a Crvena ellen pedig 11est csinált…

  • Azért egy vétlen kezezés miatt keresztre feszíteni valakit érdekes! 😀 Ha Tomori jobban figyel, vagy működik a kommunikáció akkor az egész szitu nem állt volna fel, mert az angol lelesi a labdát. 5:50-től látjuk a szitut:
   https://www.youtube.com/watch?v=NqOtvzq0hzI

   Itt senki sem mondja, hogy Romagnoli a világ legjobb védője. Messze van tőle, ráadásul formán kívül van. De állandóan mindennel őt találni meg elég érdekes.

  • Értem, bár azt gondolom ezt sem állítaná itt senki. Inter ellen tény, hogy 2 gól inkább a Dán helyezkedési hibájából adódott. A 3. egyértelműen kapus hiba, de kapusként azt mondom ez bőven magyarázható ezen a meccsen. Donna helyzete amúgy is egyre durvább. Nehéz lesz fenntartani a koncentrációt hosszú távon.

 7. 2gól a dán helyezkedési hibájából???Ne haragudj,de Ti tényleg egy más meccset néztetek.Mi itt sokan és a Gazzetta újságírói pedig szintén….
  Bocs,de azért egy ilyen nagy nevü napilapnál biztos jobban értenek a futballhoz mint mi….
  Romagnoli produkciója silány volt szerintük(is)….

  • Azért mert Romagnoli rosszabb volt nem jelenti, hogy Kjaer nem hibázott sokat, akár most, vagy a Spezia ellen. Másrészt Theo Hernandezt mikor vesszük elő? Nagyrészt az ő oldalán szervezik az ellenfelek a támadásokat, mert az 100% hogy nem zár vissza, illetve ha véletlenül vissza is ér az első cselt már megeszi. Az ő helyére kell Romagnolinak kirotálni, csak hát ő nem egy sprinter, hanem egy klasszikus belső védő. Korábban Bennacer zárt ki a szélre, Romagnoli meg maradt középen Kjaerrel és egyikük se nézett ki ennyire rosszul.

  • Én Kjeart a Dán FAL-nak látom és sokra becsülöm amióta csak nálunk játszik. Csak itt konkrét gólokról beszélünk. Ha Romagnolit rendre megverte az embere (az idén teljesen tarthatatlan Lukakuról van szó) akkor Kjear esetén az, hogy konkrétan nem is tudta követni a másik támadót az nem gond????
   https://www.youtube.com/watch?v=aHzKJOC19SU
   0:20-tól és 2:30-tól Egy védő azért szemmel próbálja meg követni az ellenfél támadóját. Ettől még nem rosszabb védő sem Kjear sem Romagnoli. Egyik sincs top formában ami tény.

 8. Romagnoli és Kjaer között hatalmas a játéktudásbéli különbség!Theo oldalára,a merda ellen Kessie jött többször vissza védekezni.Ami nem menti fel Theot a védekezéstől,de ő rengeteg és fontos gólókat szerzett.Romagnoli a 4 középső védőnkből-nálam- max. a 3.k.
  Kjaer és Tomori is messze jobb teljesitményt nyújt.
  Mellesleg ő a.csaptkapitány,akik nem széttárt kézzel szokták a gólókat nézni…..

 9. A különböző úságok és fórumok osztályzatai a cs.k-ánkról:
  “TMW: 4,5
  La Gazzetta dello Sport: 4,5
  Corriere dello Sport: 4,5
  Tuttosport: 4,5
  MilanNews: 4”
  …ehhez nem kell sokat hozzátenni….

  • Csak tedd mellé Kjaer értékelését is. Megnéztem a MilanNewson Kjaer szintén csak 4 pontot kapott, mint Romagnoli…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet