Zlatan Ibrahimovic a 2020-as visszatérése óta harmadjára kapta meg az Arany Tapír elnevezésű díjat, miután csapatával 3-0-ra elveszítette az Inter elleni rangadót.

A Striscia la Notizia olasz szatirikus tv-műsor minden héten kiosztja a különleges “elismerést”, amelyet rendre olyan hírességeknek ítélnek oda, aki rossz heten van túl.

Ibrahimovic ismét megkapta az Arany Tapír-díjat és akár csak 1 évvel ezelőtt, most szintén az Inter elleni elveszített derbit követően. Ez volt a harmadik alkalom, hogy átvette a nem túl becses díjat, amelyet legutóbb tavaly decemberben az EA Sportsszal való összetűzése miatt kapott meg.

A 39 éves csatár röviden nyilatkozott a díj átvétele után: “Nehéz volt. Sok hibát követtünk el, de talpra fogunk állni. A következő mérkőzésnek a Tapírral vágok neki, talán szerencsét hoz. Sanremo? Jelenleg csak a mérkőzésekre koncentrálok.”

Ibrahimovic ebben a szezonban 14 gólnál jár a Serie A-ban és a legutóbbi 2 mérkőzésen – a Spezia illetve az Inter ellen – nem talált be.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tudom, miért kell ilyen húzós menetrend mellett még ez a dalfesztivál is. Bár nyilván, mint magán ember máshol is jó ha megmutatja magát. Amúgy nem tudjátok, hogy ott milyen szerepet fog betölteni? Valami komolyabb, vagy csak megjelenik? Remélem nem énekel.. 😊😃

  2. 14 gólt rúgott a seria – ban 39 évesen. Neked kellene az aranytapír díj, hogy ilyen baromságokat megosztasz.

    ztasz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet