Paolo Scaroni, a Milan elnöke szerint nem fogják félvállról venni a csütörtöki Európa Liga mérkőzést és úgy véli, hogy a Spezia elleni meglepetés ellenére nincs ok kongatni a vészharangot.

A csapat a Spezia elleni 2-0-s vereségével a második helyre csúszott a Serie A-ban, miután hosszú hónapokon keresztül volt az élen. A következő napokban két roppant fontos mérkőzés vár a Milanra, méghozzá csütörtökön a Crvena Zvezda, majd vasárnap az Inter ellen.

“Nem jövünk izgalomba, amikor az első helyen állunk a tabellán és nem esünk kétségbe, amikor másodikak vagyunk. Mérkőzésről mérkőzésre összpontosítunk és igyekszünk a lehető legjobban teljesíteni. Most Belgrádba megyünk, aztán következik az Inter elleni derbi.” – mondta Scaroni a Radio Rai mikrofonjainak.“Egyáltalán nem félek a vereségtől. Összességében meggyőződésem, hogy kiváló a légkör Milanellóban. Természetesen a Spezia elleni mérkőzés mindenki számára meglepetést okozott, de nagyon magabiztos vagyok a jövőt nézve.”

“komolyan vesszük az Európa Ligát, aztán kulcsfontosságú lesz a derbi. Ez a hét sok mindent megmutathat a szezon további részéT ILLETŐEN.”

“Az olasz bajnokság még nem volt ilyen erős, mint most és mindannyian örülünk a tabellának. Úgy tűnik, hogy az Inter, a Milan és a Juventus versenyez a Scudettóért, de nem tartom kizártnak a meglepetést sem.” – tette hozzá,

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “Az olasz bajnokság még nem volt ilyen erős, mint most ”

    Mondjuk inkább úgy, hogy kiegyenlített és szoros, erősnek nem mondanám. Internél belső problémák, Juvénál újjáépítés van, a többi csapat kerete pedig ettől a két csapattól elmarad erősségben.

    • Valóban, az Inter és a Juve kerete kiemelkedik minőségben és mennyiségben is, viszont ezt a pályán eddig egyáltalán nem tudták megmutatni. Gyakorlatilag eddig végig vezettük a bajnokságot, miközben hétről hétre kulcsjátékosok hiányoztak nálunk. Egy-egy poszton az alapember mellett a B és a C opció sem volt bevethető. Nagyon kevés olyan meccs volt, amikor a papíron legerősebb kezdővel tudtunk felállni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet