Andrea Conti három és fél év távozott a Milanból és a Parmához szerződött.

A 26 éves jobbhátvéd kedden elbúcsúzott a csapattársaktól Milanellóban, miután a Milan és a Parma mindenben megállapodott a klubváltásáról. Conti szerdán sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat, majd aláírta a szerződését és most a bejelentés is megtörtént.

A Parma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021 nyaráig kölcsönvette Contit a Milantól és bizonyos feltételek teljesülésével vásárlási kötelezettsége lesz a kölcsönszerződés lejárta után. A parmai alakulat közleménye szerint a klub már megállapodott Contival egy 2025. június 30-ig szóló szerződésről.

A Milan megerősítette Conti távozását és sok sikert kívánt a jövőbeli karrierjéhez.

Sajtóhírek szerint a Parma 7 millió eurót fog fizetni a Milannak az olasz jobbhátvédért.

Conti 2017 nyarán szerződött a Milanhoz az Atalantától mintegy 24 millió euróért. Akkoriban az egyik legjobb játékos volt a posztján Olaszországban, azonban rendkívül balszerencsésen alakult a milánói karrierje. Rögtön az érkezése után elszakadt a térdszalagja, aztán másodszor is meg kellett operálni ugyanazt a térdét. Az olasz játékos az előző idényben még rendszeresen tagja volt a kezdőcsapatnak, viszont az idei szezonban mellőzött lett, különösen Davide Calabria kiváló formája miatt.

Három és fél év alatt összesen 51 tétmérkőzésen viselte a Milan mezét.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ritka balszerencse kísérte milánói pályafutása során. A klub nagyon toleráns volt vele. Sok sikert neki

  2. 7 mill… egy darab vessző sem, mindenki rakja össze úgy, ahogy akarja, gondolkozzon kicsit, mit akarsz mondani, igaz? De az is lehet csak túl korán van még, akkor elnézést. Ja, és mit csináltak nálatok anno? De hol nálatok? Otthon? Vagy te egy másik csapat drukkere vagy, csak ezt illene tudni?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet