A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Theo Hernández, Ante Rebic és Rade Krunic is újra az edző rendelkezésére állhat.

Rebic és Krunic a Juventus elleni meccs napján kapta el a koronavírust, míg Hernández esetében – Calhanogluval együtt – négy nappal ezelőtt lett pozitív a COVID-teszt.

A Milan egy közleményben jelentette be, hogy Rebicnek és Krunicnak is negatív lett a legutóbbi molekuláris tesztje és ma délelőtt mindketten elvégezték a sporttevékenység folytatásához szükséges kötelező vizsgálatokat. Ezen kívül a klub bejelentette, hogy Theo Hernández esetében fals-pozitív volt a teszt, így ő egyáltalán nem kapta el a vírust. A klub az egészségügyi hatóságokkal egyeztetett és a játékos folytathatja az edzést.

A várakozások szerint mindhárom játékos ott lehet a keretben a szombati Atalanta elleni mérkőzésen.

Jelenleg Calhanoglu személyében egyetlen játékos van a Milanban, aki pozitív koronavírus teszt miatt még nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jó hìr , most talán Hernandez és Rebicre nagyobb szükség van mint a törökre, Diaz teljesen jól pótolja , míg a bal oldalunk elég ergya volt.

 2. Fals pozitív teszt???

  Azt hittem többszörösen is megvizsgálják ha valaki ez miatt nem léphet pályára. Főleg ha ilyen fontos játékos.

 3. Azért ez jó hír. Főleg utólag, hogy nyertünk, így Theo pl pihenhetett, a Juve ellen nagyon enervált volt amúgy is. 🙂

 4. Krunic nem hiányzik,de Chala nagyon. Theora szükség van. Pioli mesterré érett nálunk. Forza Milan!

  • Koronavírus kisokos.hu:
   “A komoly betegséget kimutató teszteknél az a nagyobb hiba, ha nem találok meg egy beteget, aki ellátás hiányában meghal. Az ilyen teszteket úgy tervezik meg, hogy nehogy fals negatívot adjanak. Ettől viszont több lesz a fals pozitív, azaz több olyan páciensem lesz, aki bár egészséges, a teszt betegnek mutatja. “

   • Kórházi dolgozók esetén Antigénes gyorsteszt esetében gyakran csinálnak is (PCR vizsgálatot) …
    Szerintem labdarúgók esetén is hasonló az elv.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet