Megerősített információk szerint Soualiho Meité és Mario Mandzukic után újabb igazolást ütött nyélbe a Milan vezetősége és Fikayo Tomori csatlakozik a Rossonerihez.

A klub vezetősége már napok óta tárgyalásokat folytatott a Chelsea-vel Tomori klubváltásáról. A 23 esztendős angol védő nemrég áldását adta a transzferre és beleegyezett, hogy Olaszországba szerződjön.

Fabrizio Romano átigazolási szakértő arról számolt be, hogy a Milan megállapodott a Chelsea elöljáróival Tomoriról, aki kölcsönben érkezik egy 30 millió eurós vásárlási opcióval. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italiától szintén megerősítette, hogy lezárult a Tomori-transzfer.

Az angol középhátvéd a következő órákban Milánóba érkezik és az orvosi vizsgálatokat csütörtökre ütemezték. A klub célja, hogy az orvosi és a szerződés aláírása minél hamarabb megtörténjen és a játékos rögtön Stefano Pioli rendelkezésére álljon a hétvégi Atalanta elleni meccsre.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A 30 milliós opciót gondolom meg sem fogjuk fontolni, hacsak nem egy csoda lesz, és mondjuk Kjaer 2.0. Akkor rendben van, erre az évre semmi nem felesleges, felőlem lehetnénk 40-en is.

  2. Így van.
    3helyen kell állni még,a bajnokság,az Európa liga és kupa.
    Annyira biztos nem lehet rossz,ha Maldiniék észrevették!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet