A 34 esztendős támadó meghozta a döntést a mezszámáról.

Mandzukic vasárnap este érkezett Milánóba és hétfőn teljesítette az orvosi vizsgálatokat illetve az erőnléti teszteket. A szerződés aláírása és a hivatalos bejelentés kedden fog megtörténni a klub főhadiszállásán.

Gianluca Di Marzio beszámolója szerint Mandzukic a 9-es mezszámot választotta a Milanban. Ez a szám legutóbb Krzysztof Piateké volt fél éven keresztül, azonban 2020 januárjában a távozását követően felszabadult.

A MILAN HIVATALOSAN IS MEGERŐSÍTETTE, HOGY MANDZUKICÉ LETT A 9-ES.

Mandzukic évekkel ezelőtt a Bayern Münchenben és az Atlético Madridban is a 9-est viselte, míg a Juventusnál és a horvát válogatottban a 17-es volt az övé.

A Milanban az elmúlt 9 évben a következő játékosok öltötték magukra a 9-es mezszámot Filippo Inzaghi visszavonulása után: Alexandre Pato, Alessandro Matri, Mattia Destro, Fernando Torres, Luiz Adriano, Gianluca Lapadula, André Silva, Gonzalo Higuaín, Krzysztof Piatek.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Veretes egy névsor 😀
    Kiváncsiságból utána néztem melyik kilences, mennyi gólt lőtt a bajnokságban Milan mezben… Luiz Adriano, Destro, Matri és Torres összesen 9-et (Most kapaszkodj; össz.:73 meccsen)
    Nem hiszek a babonában, és nyilván a fenti statisztika sem mérvadó és csak érdekesség képpen írtam, de azért bukott már itt pár futbalista, mikor megkapta ezt a számot.

  2. Csak én vagyok az egyetlen, aki nem tulajdonít nagy jelentőséget egy mezszámnak?

    Én úgy vélekedek hogy egy játékos teljesítménye és a száma között az égvilágon semmi összefüggés nincs. Miért ne teljesíthetne jól Mandzukic 9-esben? Azért, mert előtte Matri, Destro vagy Lapadula szintű selejtek és alsó kategóriás játékosok viselték?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet