A Milan vezetősége kapcsolatba lépett Mario Mandzukic ügynökével.

Könnyen lehet, hogy a klub mégis beavatkozik a támadó-szekcióba a téli mercato alatt és érkezhet egy középcsatár Zlatan Ibrahimovic mögé. A jelölt a Juventus korábbi játékosa, Mandzukic.

A Milan vezetősége kapcsolatba lépett a horvát támadó ügynökével, Giovanni Branchinivel – állítja Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától. A felek között már konkrét találkozó is volt. Ezzel párhuzamosan a SportItalia is beszámolt arról, hogy a piros-feketék érdeklődnek Mandzukic iránt, aki jelenleg szabadon igazolható.

A 34 éves játékos ideális opció lehet a Milan számára a támadósor megerősítése szempontjából.

A következő napokban kiderül, hogy sikerül-e megállapodásra jutni Mandzukiccsal a személyes feltételekről. A BL-győztes és világbajnoki-ezüstérmes játékos 5 évig erősítette a Juventust, amelynek színeiben 162 meccsen 44 gólt szerzett illetve 17 gólpasszt osztott ki.

FRISSÍTVE: A Tuttosport a csütörtöki számában arról ír, hogy közvetlen kapcsolat volt Maldini és Mandzukic között, aki hajlandó lenne elfogadni egy 6 hónapos szerződést.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Roviden: jöhet de nem ő kell igazán nekünk. Mindig is azt láttam rajta hogy egy erőteljes állat. Győztes típus de azért annyira nem mint Ibra. Jöjjön mert hosszabb lesz a pad és Ibra helyett lehet valaki hasonló.

 2. Ráirtam múltkor facen Paolora ,h próbálják meg Mandzukicot.
  Aztán pár nap múlva jött egy kacsintós emoji.
  Na akkor már mindent értek.
  Forza

  • Mandzukic szerintem is baromi nagy fogás lenne. Ő az, aki Ibra visszavonulása után is még istápolgathatná a Milan fiataljait. Egyik helybéli Milan drukker pajtival hetek óta mondogatjuk, hogy amúgy sincs klubja csórinak..végre a Milanban lenne a helye.

 3. Jó döntés lenne, nem rémlik hogy a Juve pad zavarta volna és nem emlékszem hogy ne adott volna bele mindent amikor játszott. Szóval kispadra teljesen jó lenne Ibra mögé.

 4. Az látszik világosan, hogy Maldini megint olyan embereket keres januárban, akik ismerik a ligát, tapasztaltak és azonnal segíteni tudnak (lsd Kjaer). Nem tudom milyen fizikai állapotban lehet Mario, érdekes, hogy eddig nem vitte el senki.

 5. Ha Ibrával megférnek egymás mellett, tudnak együtt a csapatért küzdeni akkor szerintem jó választás lehet ideiglenesen.

 6. A tapasztalata és a horvát küzdeni tudása mindent megér!
  Nem olyan “üveglábú” és ismeri a serie-t.
  A negatívum a kora.Ha Ibra játszik,egy gól szinte biztos,de eggyel kevesebb ember védekezik.Ez sajnos megfigyelhető minden meccsen,ha pályán van.Max. a pontrúgás oknál megy hátra.
  A horvátnál valószínűleg ugyanez lenne.
  Tehát -2 embert védekezésben nem tudunk pótólni.
  Hacsak egyik van a pályán még jó lehet…

 7. 5-6 évvel korábban kellett volna ez a transzfer. Attól még ha csak fél évre is értelmesebb igazolásnak tűnik Meitenel.

 8. Kicsit olyan “van Bommel-es” érzésem van ezzel a pletykával kapcsolatban, ő is télen jött anno, és mekkora fogás lett! A támadósor mélyítésére nagyon is megfelelne.

 9. Tudom a padra ibra mogé nehéz lehet valakit hozni. De akkor legalább ne egy öreg gólképtelen embert hozzanak, aki fél éve nem is jatszott.. Persze régen hajtott meg minden, de ez is kb 5 golra volt elég szezononként a juvéban is.

 10. Nagy kérdés, milyen fizikai állapotban van. Egy jó állapotban lévő Mandzukic nem kérdés, hogy kell-e. Nekem tetszett a korábbi játéka, veszélyes, jó centernek tartom.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet