Hakan Calhanoglu nyújtotta a legjobb teljesítményt decemberben az olasz élvonalban.

A török válogatott támadó-középpályás az idei szezonban ott folytatja, ahol az előző idényben abbahagyta. A csapat egyik legfontosabb játékosa lett és a hatékony, eredményes támadójáték egyik fő mozgatórugója.

A Lega Serie A bejelentette, hogy decemberben Calhanoglu lett a hónap játékosa. A 26 éves játékos szerdán a Juventus elleni rangadó előtt veheti át a jól megérdemelt díját.

Calhanoglu decemberben parádés formában futballozott, ugyanis 5 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett illetve 5 gólpasszt osztott ki. Érdekesség, hogy a 2004/05-ös idény óta Hakan az első Milan-játékos, aki négy egymást követően meccsen gólpasszt adott a Serie A-ban.

Ebben a szezonban másodjára kapta meg Milan-játékos a hónap legjobbjának járó elismerést az olasz ligában, legutóbb októberben Zlatan Ibrahimovic végzett az élen.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Le a kalappal Hakan előtt!
    És le a kalappal a Mister előtt, nagyon megtalálta a hangot a törökkel és nagyon megtalálta a helyét a Csapatban.
    Láttuk a Magyar Válogatott törökök elleni meccsén, hogy mennyire nem volt meg a posztja és az az “elkötelezettség” sem Hakan játékában, mint ami a Pioli keze alatt a Milanban. Ez a díj komoly elismerés a Csapatnak is, ráadásul egy olyan hónapban, ahol brutális terhelés alatt voltak a srácok!
    Bravi Ragazzi! Bravo Hakan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet