Andrea Conti ügynöke a MilanNews mikrofonjainak nyilatkozott és elmondta, hogy az olasz jobbhátvéd jövője nagy dilemmát jelent.

A 26 éves jobbhátvéd ebben a szezonban mindössze 2 Európa Liga-meccsen játszott és összesen 112 játékpercet töltött a pályán. Conti térdsérülés miatt októberig hiányzott, azonban a felépülést követően Davide Calabria parádés teljesítménye miatt nem tudta beverekedni magát a kezdőbe.

Conti képviselője, Mario Giuffredi elmondta, hogy ügyfelének az elmúlt hónapokban számos kölcsönajánlata volt.

“Andrea az előző szezonban mindig játszott és kezdőjátékos volt Piolinál, aztán július végén megoperálták a térdét. Utána kezdődött a bajnokság és idő kellett a felépüléshez, miközben Calabria stabil kezdőjátékossá vált és most nagyon jól teljesít. Andrea kissé csalódott.” – mondta Giuffredi.

“Jövő? Nem tudom, hogy mi lesz, számomra Conti napi dilemma. Reggel felkelek és Contin agyalok. Az előző idényben bebizonyította, hogy Milan-szintű játékos. Zavaró lenne számomra, ha máshol próbálna folyamatos játéklehetőséghez jutni, miközben bizonyított a Milanban. Conti egy kérdőjel, minden nap gondolkodunk a megoldáson.”

“Sok kölcsönajánlat volt, de Pioli mindig biztosított minket arról, hogy számít Contira. Januárban értékelni fogjuk a megkereséseket, aztán meglátjuk mi történik.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A Fassone-Mirabelli-kínai ámokfutás egyik emblematikus igazolása a srác. Egy jó idény után drágán jött, majd a magas vételárért cserébe semmit sem bizonyított. Pedig az Abate/Calabria jelentette lécet kellett volna megugrani. Persze a súlyos sérüléseknek is köszönhető, hogy szinte egyáltalán nem volt a csapat segítségére, de amikor játszott, akkor sem nyűgözött le. Védekezésben pocsék, támadásban semmi különös. Cserébe szinte sütött róla a görcs és a frusztráltság, szinte mindig benne volt egy piroslapos belépő. Középszer. Ugyanaz, mint Ricardo Rodriguez volt, csak pepitában.
  Szinte borítékolható, hogy ha távozik, akkor egy marék szotyit sem kap érte a csapat.

  • +1

   Több van/lett volna benne, félig ő sem tehetett arról, ahová most került. De meggondolatlan volt nagyon hátul sokszor.
   RR amúgy szerintem jobb volt a túloldalon.

  • R66 most kicsit szembe mennék a gondolataiddal. Annak az érának Kessie-Calhanoglu kaliberű játékosokat is köszönhetünk.

   Másrészt akkoriban Abate már gyengusz, Calabria meg halvány volt ezért igazolták de nem jött be, a sok sérülésnek köszönheti. Ha nem sérül annyit lehet most ő játszik Calabria helyett minden meccsen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet