Gianluigi Donnarumma egyértelművé tette, hogy maradni akar a Milanban és arra kérte ügynökét, hogy jusson megállapodásra a klub vezetőségével a szerződéshosszabbításról.

A Milan vezetőségének mozgalmas napja volt szerdán, ugyanis Donnarumma és Calhanoglu képviselője is a Casa Milanban járt. Gordon Stipic, Hakan ügynöke elmondta, hogy pozitív volt a találkozó és jelenleg tárgyalási fázisban vannak. Továbbra is állandó kapcsolatban állnak a klubbal és folytatódnak az egyeztetések.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Enzo Raiola, Mino unokatestvére és munkatársa találkozott Paolo Maldiniékkal és a téma Donnarumma új szerződése volt.

A Gazzetta szerint Donnarumma kifejezte maradási vágyát és utasította Raiolát, hogy megállapodást kell találnia a Milannal a hosszabbításról. Gigiónak egyáltalán nem áll szándékában távozni. A találkozón előrelépés történt és a felek az egyezség felé haladnak, de még van némi különbség a fizetési igény és a Milan ajánlata között.

A 21 éves kapus vezérnek érzi magát a Milanban és ebben a szezonban számos mérkőzésen viselte a csapatkapitányi karszalagot.

Az olasz lap megjegyzi, hogy Raiola és a Milan közötti tárgyaláson eddig nem esett szó a kivásárlási záradék beillesztésének lehetőségéről, de nem zárható ki, hogy a következő megbeszélésen megvitatják ezt a kérdést.

Donnarumma 2015 októberében 16 évesen debütált a Milan felnőtt csapatában és azóta 221 tétmeccsen védte a csapat kapuját.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Én bírom a kebabost meg hiszem, hogy kell egy ilyen játékos is a csapatba de valamiért én is így gondolom mostanság. A végtelenségig biztos nem ragaszkodnék hozzá, ráadásul azt látom rajta, hogy mentálisan nem túl erős de ezt Pioli úgyis jobban tudja

  1. Én is azt gondolom hogy túl sokat kér a török és hogy 7 millió az túl sok, de az a baj hogy ha nem egyeznek meg akkor ingyen távozik és a Milan-nak meg akkor venni kell valakit és azt is fizetni, tehát ha most a török kér 4 millióval többet az 5 évre +20 millió euró. És nem hiszem hogy tudna a Milan most venni Hakan szintű játékost aki a vétel árával és az 5 évi fizetésevel bele férne a 20 millióba. Tehát okosabb lenne meg állapodni vele és majd el adni valakinek és majd abból venni valakit aki majd kevesebbet fog kérni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet