Zlatan Ibrahimovic kapta a La Gazzetta dello Sport szavazásán a Legenda-díjat és a svéd klasszis beszélt a szemléletéről, az ambícióiról és a Scudettóról is.

Hétfőn este rendezték meg a Gazzetta díjátadó ceremóniáját, amelyet minden évben megtartanak. Mint arról beszámoltunk, a Milant irányító Stefano Pioli lett az Év edzője Olaszországban, de nem ő volt az egyetlen, aki díjat kapott.

Ebben az évben Ibrahimovic kapta a Legenda-díjat a Gazzettától. A 39 éves klasszis fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő a visszatérése óta és bebizonyította, hogy ennyi idősen is a képes megállni a helyét és a különbséget jelenteni egy topligában.

Zlatan videóhíváson keresztül adott nyilatkozatot a díjátadón.

“Jól érzem magam. Sokat edzem azért, hogy fitt maradjak. Az én filozófiám az, hogy ha keményen dolgozol, akkor meglesz az eredménye. 30 évesen rájöttem arra, hogy még többet kell tennem azért, hogy jól érezzem magam. Edzés havazásban? Ilyen a mentalitásom. Minél többet edzem, annál jobban érzem magam.” – mondta Ibra.

“A Milanba való visszatérésem egy más kihívás volt, mivel a csapat nem volt a csúcson. Minden játékos, aki később visszatért a klubhoz képtelen volt elérni azt a szintet, amit az első időszakában mutatott. Ez volt az egészben a legnagyszerűbb kihívás. Azt mondtam magamnak, hogy belevágok, megváltoztatom a dolgokat és úgy fogok játszani, mint Zlatan Ibrahimovic.”

“Scudetto? Véleményem szerint a csapatnak bátornak kell lennie a Scudettóról álmodni. Éhesek vagyunk a sikerre. Hinned kell magadban, soha nem szabad feladni és mindig többet kell tenni.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet