Franck Kessié, a Milan középpályása úgy véli, hogy nagy árat kellett fizetniük a sok kihagyott gólhelyzetért és nem voltak elégedettek a döntetlen után.

“Sok helyzetet alakítottunk ki, de ezeket nem váltottuk gólra. Amikor sok lehetőséget puskázol el, akkor egyértelmű, hogy később nagy árat fizetsz. Nem túl elégedetten hagytuk el a pályát a meccs lefújása után, de továbbra is keményen kell dolgoznunk. Karácsonyig három meccsünk van és mindhárommal úgy kell szembenéznünk, hogy a legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, ahogy a szezon elején tettük.” – mondta Kessié.

“Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk. A végsőkig küzdöttünk és végül egy döntetlenre futotta.”

A csapat a 91. percben szerezte meg az egyenlítést Theo Hernández révén.

“A legszebb része a futballnak a kitartás. Mi a hármas sípszóig nem adtuk fel, még akkor sem, amikor két perc volt hátra a meccsből. Hittünk benne és végül sikerült egy pontot szereznünk. Ugyan három pontot akartunk, de ez a Serie A.”

“Hernández? Theo nagyon erős játékos és ezt ezen a meccsen is megmutatta. Két gólt szerzett és mindig ugyanolyan magas szinten játszik.”

Kessié a formájára is kitért az elmúlt 1 évet tekintve és konkrét utalást tett a jövőjére.

“Új edző érkezett, új játékosokkal. Pioli nagyszerű munkát végzett és megteremtette az összhangot a csapaton belül. Mindent megtettem, hogy most itt legyek. Soha nem volt olyan érzésem, hogy elhagyom a Milant és a klub részéről sem volt ilyen. Itt vagyok és itt is maradok.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet