A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan az egyik legjobb formában lévő csapat Európában, miután nagyszerű teljesítménnyel 9 meccsen 23 pontot szerzett az idei szezonban.

Kiváló szezonrajton van túl a Rossoneri, ugyanis 9 forduló után 5 pontos előnnyel vezeti a Serie A tabelláját és az eddigi 27 megszerezhető pontból 23-at gyűjtött be.

A Gazzetta a mai számában arról ír, hogy egyetlen olyan csapat sincs az európai topligákban, amely jobb pontátlaggal rendelkezik, mint a Milan. A piros-feketék meccsenként átlagosan 2,5 pontot szereznek, akár csak az Atletico Madrid. Összehasonlításképpen a Bundesligát vezető Bayern München 2,4 pontot, míg a Premier League-listavezető Tottenham 2,1 pontot átlagol.

Ráadásul csak a Milan és az Atlético mondhatja el magáról az európai topligák csapatai közül, hogy a bajnokságok júniusi újrakezdése óta veretlenek.

Ami a Serie A aktuális szezonját illeti: 9 forduló után a Milan veretlenül az első helyen áll, a legtöbb győzelemmel, a második legtöbb rúgott góllal, a harmadik legkevesebb kapott góllal és a legjobb gólkülönbséggel.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet