Gianluigi Donnarumma közvetlenül a Fiorentina elleni meccs előtt nyilatkozott a DAZN mikrofonjainak és konkrét utalást tett, amikor a szerződéshosszabbításról kérdezték.

A csapat Alessio Romagnoli és Franck Kessié góljával 2-0-ra legyőzte a Fiorentinát, azonban Gianluigi Donnarumma is oroszlánrészt vállalt a sikerben, hiszen bemutatott két hatalmas bravúrt a meccsen. Az olasz válogatott kapus kapott gól nélkül hozta le az összecsapást.

Donnarummának a szezon végén lejár a szerződése és a felek között folyamatban vannak a tárgyalások a hosszabbításról. A meccs előtt a DAZN riportere megkérdezte Gigiót, hogy szeretne-e hosszú ideig a Milanban maradni.

“Egyértelműen. Az ügynököm beszélni fog a klubbal. Nincsenek problémák. Mino tudja, hogy mit kell tennie és meglátjuk, hogy mi a klub szándéka. Közben szeretném élvezni ezt a pillanatot.”

“A győzelmek lelkesedést hoznak és nagyon élvezzük az együtt töltött időt. Ez fontos szempont a siker elérése érdekében. Így akarjuk folytatni.” – tette hozzá Gigio.

Donnarumma ebben a szezonban 8 bajnoki meccsen védte a csapat kapuját és 4 alkalommal kapott gól nélkül hozta le az összecsapást. Ennél több clean sheettel egyetlen kapus sem rendelkezik a Serie A-ban.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet