Elhunyt Diego Armando Maradona, az argentin válogatott világbajnok klasszisa, a Boca Juniors, a Napoli és a Barcelona korábbi játékosa. A legendás futballista halála az egész sportvilágot megrázta és a klubok, ikonok, legendák sorai szívszorító üzenetekkel búcsúztak tőle.

A Milan a hivatalos honlapján egy közleményben nyilvánított részvétet.

“Nyugodj békében, Diego! Örök bajnok! Köszönjük minden futballszerelmes nevében”

Andriy SHEVCHENKO: “Mindig érzelmeket és mosolygást váltottál ki belőlem. Semmi sem teheti semmissé mindazt, amit azokért tettél, akik imádják a futballt. Nyugodj békében, Legenda!”

Paolo MALDINI: “Viszlát, csodás Diego. Örökké hős leszel a szememben. Nyugodj békében, barátom!”

Ruud GULLIT: “Örökké a szívemben fogsz élni és azok szívében, akik imádják a futballt. Te voltál a legjobb játékos, akit valaha láttam játszani és aki ellen pályára léptem. Nyugodj békében, Diego!”

Filippo INZAGHI: “Halhatatlan maradsz a futball szerelmeseinek szemében. Köszönet mindenért, Diego! Nyugodj békében!”

Franco BARESI: “Sír a szívem. Megtiszteltetés volt szembenézni veled a pályán. Örökké varázsolni fogsz és örömet szerezni másoknak. Viszlát, Diego!

Ricardo KAKÁ: “Köszönök mindent, amit az általam imádott sportágért tettél. Zseni, nyugodj békében!”

Marco VAN BASTEN: “Örökké a szívünkben élsz!”

Silvio BERLUSCONI: “Nagyszerű bajnok az életben és egy rendkívüli ellenfél a pályán. Maradona személyében a labdarúgás szimbóluma távozott közülünk.”

Clarence SEEDORF: “Ugyanolyan váratlanul hagyott itt minket, mint ahogyan a pályán cselezett. Egy legenda, egy művész és egy hatalmas szívű ikon. Egészen kiskorom óta csodáltalak és emlékezni fogok a csodálatos emlékekre, amiket nekem és a futball kedvelőinek szereztél. Nyugodj békében, Diego!”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet