A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Giacomo Murelli, a csapat másodedzője pozitív COVID-tesztet produkált.

Mint arról beszámoltunk, Stefano Piolinak szombaton pozitív lett a gyorstesztje, így azonnal karanténba került az otthonába és lefújták a csapat aznapi edzését is. Pioli után a másodedző, Murelli is elkapta a koronavírust, akit szombat óta elszigeteltek.

Ezt a Milan a hivatalos honlapján jelentette be. A klub tájékoztatása szerint Murelli és Pioli esetében is pozitív eredményt mutatott a második – immáron molekuláris teszt.

Murelli jól van és az otthonában tartózkodik karanténban.

Időközben a csapat folytatja a felkészülést Milanellóban a Napoli elleni meccsre.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nincs mese…. jön Ibrahimovic! 😂😂

    Amúgy ez akkora kib@szás, az emberek nagyon nagy részének semmi baja nincs ettől de kötelezően elkülönítik és így marha nagy károkat tudnak okozni az élet más területein pl jelen esetben itt a bajnokságban. Szerencsére mi egyenlőre jól állunk.

  2. Azt olvastam valahol, hogy manapság a sport bármelyik szakága az egyik legbiztonságosabb közösség a koronavírus idején, mivel nagyon szigorú követelmények és szabályok szerint kell élniük a sportolóknak, és majdhogynem naponta tesztelik őket. 1-1 koronavírusos személy mindenhol felbukkan, de alapjába véve ők is tünetmentesek. Ez a folyamatos szűrésnek és higéniai feltételeknek köszönhető, meg persze az egészséges életmódnak. Tehát ahogy Ibra is írta…egyik nap még nem volt koronavírusos, a másik nap már igen, tehát rendszeresen tesztelik őket.
    Jólvan ez így. De hamarosan jön a vakcina és vége ennek a káosznak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet