Úgy tűnik, hogy rövid időn belül Gianluigi Donnarumma és Antonio Donnarumma jövőjére is pont kerül.

A Milan vezetősége már jó ideje tárgyal Mino Raiolával és a felek egyre közelebb állnak a megállapodáshoz. A klub folyamatos kapcsolatban áll a sztárügynökkel és célegyenesben az egyezség. Erről a Tuttosport számolt be a mai kiadásában. A lap szerint Gigio Donnarumma új szerződést fog aláírni és a fizetése 8 millió euróra emelkedik.

Jelenleg még nem egyértelmű, hogy a 21 éves kapus 2024-ig vagy 2025-ig fog hosszabbítani, továbbá van néhány részlet, amelynek megvitatása folyamatban van. Ilyen például a kivásárlási záradék, amelyet Mino Raiola nagyon szorgalmaz egyfajta garanciaként a klub jövőbeli terveinek és ambícióinak biztosítására.

Raiola egy viszonylag alacsonyabb összegű záradékot illesztene Donnarumma szerződésébe, amely csak abban az esetben lépne életbe, ha a Milan nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába. Ez a záradék lehetővé tenné, hogy a BL-szereplés hiányában Donnarumma adott esetben a piaci értékénél alacsonyabb, körülbelül 35 millió eurós összeg ellenében váltson klubot.

Gigio mellett Antonio Donnarumma jövője is téma a tárgyalásokon – tette hozzá a Tuttosport, amely hozzátette: az öccséhez hasonlóan hamarosan Antonio is meghosszabbítja a szerződését a Rossonerivel.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Továbbra sem értem, hogy Antoniot miért tartjuk. Vagyis inkább azt, hogy miért kellett a románt idehozni. Emlékeim szerint mikor Antonionak be kellett ugrania teljesen korrektül pótolta az öccsét.
    Bár lehet neki meg olyan záradékot intézett a dagadt a szerződésébe, hogy játék nélkül kell kapnia a fizetését.

  2. Raiola nem szívbajos, csak azt nem értem, miért bizniszelnek vele a csapatok, ha mindenki tudja, hogy egy f@sz..Az összes focicsapat sír az anyagiak miatt, koronavírus így, úgy, ennek ellenére, Raiola játékosai szinte minden valamire való klubba ott vannak és szinte az összes játékos zsíros szerződéssel van megajándékozva. Egyértelműen látszott a Roma meccsen, hogy Donnarummanak van helye a csapatban, ehhez kétség nem fér…Sztem Hakan emiatt is duzzog, hogy 3,5 millióval kell beérnie. :)))) Ilyen gondok, szerencsére engem nem fenyegetnek. :))) Hogyan is élném túl, ha havonta 2-300.000 Euró érkezne a bankszámlámra. Úgy gondolom, hogy minden irigy gondolatom szerte foszlana. De ha havonta 666.666 Euró..Nah ezt ki sem fejtem, hány barátnőm lenne. 🙂

    • Azért vannak ott Raiola játékosai minden élcsapatban, mert annyira jók. És ők azért választják ügynöküknek, mert a lehető legjobb, sokak szemében akár irreális, szerződést is ki tud harcolni nekik.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet