Brahim Diazt örömmel tölti el, hogy megkapta a bizonyítási lehetőséget a Milanban és nagyon jól érzi magát Olaszországban.

Diaz a nyáron érkezett a Real Madridtól kölcsönben és azóta közel 600 játékpercet töltött a pályán, ezeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A 21 éves támadó-középpályás a legutóbbi Verona elleni bajnokin csereként beállva kiosztott 1 asszisztot Zlatan Ibrahimovicnak és ezzel egyenlített a csapat.

“Ibra egyidős az édesapámmal, de továbbra is a különbséget jelenti a pályán. A futballban nem számít az életkor és ezt bebizonyította. Remek kapcsolatunk van, jó tanácsokkal lát el és nagyon jól kijövünk egymással. Ő egy győztes. Nem elég csak kivenni a részed, mindig keményebben kell dolgoznod mellette. Sokat követel a pályán és ezáltal fejlődsz.” – mondta Brahim.

“Most megvan a játéklehetőségem a pályán. Madridban jól éreztem magam, de most a legjobbamat tudom nyújtani és megmutatom, hogy mire vagyok képes.”

“A jövőm? A Milanra koncentrálok és mindent beleadok. A város nagyon szép és az emberek nagyon barátságosak. Nagyon boldog vagyok Olaszországban és sikerült elég gyorsan alkalmazkodnom. A tabella első helyén állunk, a csapat versenyképes, erősek vagyunk és ezzel a dinamikával kell folytatnunk.”

“Zidane? Különleges és kölcsönös a szeretet. Nagyon jó a kapcsolatunk. Most a Milan játékosa vagyok és háromnaponta játszom. Kevesebbet beszélek vele, de néha üzenetet kapok tőle.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet