2022. december 07., szerda

“A Milan megcélozhatja a Scudettót” – Sheva

-

Andriy Shevchenko, a csapat korábbi klasszisa szerint a jelenlegi formából kiindulva a Milan megcélozhatja a Scudetto megnyerését, azonban kiemelte, hogy még túlságosan a szezon elején járunk és a játékosoknak nem szabad elbízniuk magukat.

“A Milan nagyon jól kezdett azok után, hogy kiválóan fejezte be az előző idényt. Ez egy nagyszerű periódus és mindenki jó munkát végzett, az edző, a játékosok és a vezetőség is. A Milan egy olyan csapattá vált, ami nekem nagyon tetszik. Ibrahimovic egy nagyon jó vezér, de nem becsülném alá Pioli érdemeit sem. Ezek furcsa szezonok, meccsről meccsre kell gondolkozni, de a Milan jelenlegi formáját tekintve természetesen megcélozhatják a Scudetto megnyerését.” – mondta Sheva a Gazzettának.

“Jelenleg túl korai erről beszélni. fontos, hogy ne bízzák el magukat és a földön maradjanak, de a csapatban valóban megvan a megfelelő mentalitás. Ezt meg kell tartaniuk.”

“Lépésről lépésre kell haladni és megértem, hogy az igazgatók körültekintőek. Nehéz évek vannak a Milan mögött, rengeteg változással, de nagyon szép látni, ahogyan ezek a srácok játszanak Ibrahimovic mellett. Frissek, tele energiával. Remélem, hogy a Milan szárnyalása a szezon végéig kitart. Ibra és Pioli nagyszerű vezetők és bízom bennük.”

“Pioli nagy nyugalmat teremtett és a Milan hosszú ideje lenyűgöző az eredményeivel. Már a karantén előtt észrevehető volt, hogy a csapat fejlődik és a mentalitás megváltoztatása nagyon fontos volt. A csapat minden mérkőzésen fejlődik és megvan a saját identitása. A munka eredményeket hoz, minden eddigi megszerzett pont megérdemelt volt. A legfontosabb egy együttes számára, hogy megtalálja a saját stílusát, valamint képes legyen ezt megtartani.”

“Ibrahimovic? Elképesztő dolgokat csinál, intelligens játékos. Igaz, hogy már nem ugyanaz a játékos, mint 10 évvel ezelőtt, de még mindig képes alkalmazkodni és fenntartani egy bizonyos szintet, ami tiszteletre méltó. Ibra emeli a csapat szintjét és leveszi a nyomást a fiatal játékosok válláról. Nagyszerű mentalitása van és lelkes, vele a Milan csak fejlődhet. Nagyon örülök a sikerének és még több gólt kívánok neki. A Milan mindig a szívemben van, ezért élvezetes számomra ez a pozitív periódus.”

“Új szerződés Zlatannak? Miért is ne? A számok önmagukért beszélnek. Én hiszek a képességeiben, ő egy igazi profi. Annyi évig játszhat, ameddig csak akar, minden a motivációtól függ. Remek formában van és élvezi a játékot, ennél többre nincs is szükség.”

“Ronaldo és Ibrahimovic jelenléte jót tesz a Serie A-nak, ez nyilvánvaló.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS