2022. december 04., vasárnap

Dalot: “Megfelelő helyen vagyok itt a Milanban”

-

Diogo Dalot boldogan nyilatkozott a San Siróban lejátszott első mérkőzése után, amelyen egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a csapat győzelméhez.

A 21 éves portugál védő – aki a védelem jobb és bal oldalán egyaránt bevethető – a Manchester United együttesétől érkezett egy idényre kölcsönbe, vételi opció nélkül. A hírek szerint a két klub a szezon későbbi részében fog tárgyalni a játékos jövőjéről.

A SPARTA ELLEN MEGSZEREZTED AZ ELSŐ GÓLODAT A MILANBAN ÉS AZ EURÓPA LIGÁBAN…
“Boldog ember vagyok. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk és megszereztük a győzelmet. Ami a személyes teljesítményemet illeti: szereztem egy gólt és kiosztottam egy gólpasszt, így elégedett vagyok.”

MILYEN ÁLLAPOTBAN VAGY FIZIKAILAG?
“Keményen dolgozom és azon vagyok, hogy csúcsformába lendüljek. Azt gondolom, hogy fejlődök, de mindenekelőtt úgy érzem a megfelelő helyen vagyok itt. Az érkezésem után rögtön nagyszerűen éreztem magam a Milanban.”

MILYEN EDZŐ PIOLI?
“Több annál, mint egy vezér a kispadon. Pioli a mi kapitányunk. Fantasztikus módon képes vezetni a csapatot és minden egyes játékosát motiválja. Mindannyiunkat éhessé tesz a sikerre. Mindenkire számít és úgy érezzük, hogy van lehetőségünk.”

JÖVŐ NYÁRON JÁR LE A KÖLCSÖNSZERZŐDÉSED A MILANNÁL…
“Meglátjuk, hogy mi történik az idény végén. Egyelőre nem akarok erre gondolni. Száz százalékban a Milanra koncentrálok és ennyi.”

MEDDIG JUTHAT EZ A MILAN?
“A csapat fantasztikus, a számok önmagukért beszélnek. Eddig sikerült jó eredményeket elérnünk, nagyszerű a légkör az edzéseken és kiváló a csapatszellem. Nincsenek korlátaink és minden megvan bennünk, ami a fejlődéshez szükséges.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS