VIDEÓ: Hauge az első gólját lőtte a Milanban

9


A norvég tehetség végleg eldöntötte a három pont sorsát a Celtic elleni meccsen.

Jens Petter Hauge a 79. percben csereként beállva lépett pályára és Brahim Diazt váltotta. A 21 éves játékos bő 10 minutummal később – a hosszabbítás perceiben – bevette a Celtic kapuját és beállította a végeredményt.

Saelemaekers szép meglátása után nagyon jó ütemben passzolt Haugéhoz, aki a tizenhatoson belül ellőtte a labdát a kapus mellett.

HAUGE GÓLJA: 

EZT LÁTTAD? BRAHIM DIAZ PAZAR ELLENTÁMADÁS UTÁN LŐTT GÓLT

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát ez a srác biztos meg fogja szolgálni az árát. Ilyen fiatalon nem ijedt meg a lehetőségtől. 👍🏻

 2. Én is bizakodó vagyok…Emlékszem amikor ellenfél volt, mekkora gólt vágott kb 25 méterről Donnarummanak. Én Hakan helyén játszatnám, nem balszélen, mivel van lövő ereje és szemben a kapuval könnyebb gólt szereznie 🙂 ez logikus…ezt jól megírtam 🙂

 3. Meglepő mostanában a támadásunk. Mind 3 gól nagyon szép volt kezdek félni hogy megérkeztünk valahova . És
  milyen váratlan gólokat rúgunk. Ismét gratula !

 4. Remélem több lehetőséget fog kapni. Szerintem a legjobb igazolásunk. Hakan helyére be kell tenni néhányszor, bizonyítani fog, jobb lesz az alkupozíció is a törökkel. Mindenesetre van variációs lehetősége Piolinak. Bízom benne, ő is látja, Hauge egy őstehetség.

 5. “Mind 3 gól nagyon szép volt kezdek félni hogy megérkeztünk valahova .”
  Tegnap este én is pont ezen gondolkodtam!
  😁
  Lehet ismét MILAN leszünk???
  Forza Milan,per sempre!

 6. Nagyon ügyesen csinálta a srác! Talán apróság, nem is túl feltűnő, de érdemes megnézni, hogy a labdát már úgy veszi át, hogy egyből tempóelőnybe kerüljön a védővel szemben és kapásból a kaput támadhassa. Finom, tudatos megmozdulás, amiből látszik, hogy bizony technikailag nagyon jól felkészítették.
  Saelamakers szintén megérdemli a dicséretet az előkészítésért.

  Egyébként nem értem, hogy ezt az Ajer gyereket is miért ajnározták annyira. Voltak jó megmozdulásai, de ezen a meccsen is, mindhárom gólban benne volt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet