VIDEÓ: Hauge az első gólját lőtte a Milanban

9

A norvég tehetség végleg eldöntötte a három pont sorsát a Celtic elleni meccsen.

Jens Petter Hauge a 79. percben csereként beállva lépett pályára és Brahim Diazt váltotta. A 21 éves játékos bő 10 minutummal később – a hosszabbítás perceiben – bevette a Celtic kapuját és beállította a végeredményt.

Saelemaekers szép meglátása után nagyon jó ütemben passzolt Haugéhoz, aki a tizenhatoson belül ellőtte a labdát a kapus mellett.

HAUGE GÓLJA: 

EZT LÁTTAD? BRAHIM DIAZ PAZAR ELLENTÁMADÁS UTÁN LŐTT GÓLT

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én is bizakodó vagyok…Emlékszem amikor ellenfél volt, mekkora gólt vágott kb 25 méterről Donnarummanak. Én Hakan helyén játszatnám, nem balszélen, mivel van lövő ereje és szemben a kapuval könnyebb gólt szereznie 🙂 ez logikus…ezt jól megírtam 🙂

  2. Nagyon ügyesen csinálta a srác! Talán apróság, nem is túl feltűnő, de érdemes megnézni, hogy a labdát már úgy veszi át, hogy egyből tempóelőnybe kerüljön a védővel szemben és kapásból a kaput támadhassa. Finom, tudatos megmozdulás, amiből látszik, hogy bizony technikailag nagyon jól felkészítették.
    Saelamakers szintén megérdemli a dicséretet az előkészítésért.

    Egyébként nem értem, hogy ezt az Ajer gyereket is miért ajnározták annyira. Voltak jó megmozdulásai, de ezen a meccsen is, mindhárom gólban benne volt.