2022. december 05., hétfő

Kabát: “Le kellett volna ütnöm Beckhamet”

-

Kabát Péter, korábbi magyar válogatott támadó nem akármilyen személyes történetet osztott meg David Beckhamről és arról, hogy kis híján a 2009-es Milan elleni gálameccsen összeverekedett az angol világklasszissal.

2009 áprilisában Magyarországra látogatott a Milan és egy gálamérkőzést játszott a Puskás Ferenc Stadionban a magyar ligaválogatott ellen. A magyar csapat egyik tagja, Kabát Péter a mérkőzésen összetűzésbe keveredett Beckhammel.

“Le kellett volna ütnöm Beckhamet.” – mondta Kabát.

“1-0-ra vezettünk a Milan ellen. Odajött egy szabadrúgásnál, ellökött. Úgy voltam vele, ha jön a megfelelő szituáció, lerúgom. Két perc múlva jött a labda keresztbe. Rácsúsztam, és a térdét lekaszaboltam. Két percig üldözött a pályán, meg akart fojtani, számon kérte, miért rúgtam oda. Aztán később lekönyököltem, elesett, s ráléptem a kezére.”

“Nem akartam balhét, senkivel sem szerettem volna komolyabb összetűzésbe keveredni, mégiscsak gálameccs volt. Nem lettünk barátok, így nem küldtünk egymásnak szülinapi meghívót sem.”

Az újpestiek korábbi focistája szerint Beckham rendkívül ideges volt a meccsen.

“Idejöttek és azt hitték, hogy simán rúgnak nekünk öt vagy hat gólt. Ehhez képest 1-0-ra mi vezettünk. Látszott rajtuk, hogy feszültek voltak, nem ezt várták.” – tette hozzá Kabát, akinek a végül 5-2-es Milan-győzelmet hozó meccs másnapján megállás nélkül csörgött a telefonja.

“Életemben nem kerestek még annyian. A leghíresebb külföldi újságok is érdeklődtek az eset miatt. Folyamatosan pittyegett a telefonom, számtalan sms-t és hívást kaptam. Soha nem felejtem el.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Úgy voltam vele, ha jön a megfelelő szituáció, lerúgom. ”
  “Nem akartam balhét, senkivel sem szerettem volna komolyabb összetűzésbe keveredni, mégiscsak gálameccs volt.”

  Ez mekkora egy pöcs! 🙂
  Ellöki, cserébe térdre csúszik, sérülést akar okozni. És még büszke is rá…

 2. Attól teljes mértékben elvonstkoztstva, hogy ez a Lilannal kapcsolatos, Kabát eseményleiràsa, mi mi után és hogyan történt csak azt mutstja, hogy ez a szerencsétlen milyen ostoba egy rém buta ember. Vannak ilyenek, még akiknek feljebb is áll, holott ö volt a szándékossággal övezett alattomos résztvevö, aki több izben is akarattal azon törekedett, hogy sérülést okozzon. Arról nem is beszélve, hogy Beckham hüvelykujjábba több tehetség dzorult lint ennek a nyomorultnak mindösszesen.
  Primitiv egy ember, úr Isten….

  • A legtöbb magyar focista ilyen tudással rendelkezik, ezt nevelték beléjük nem a kitartó munkát. Lő egy két gólt és akkor már elhiszi, hogy ittasan vezethet(nem egy ilyen eset volt) és még csodálkoznak páran, hogy külföldiekkel vannak feltöltve a magyar csapatok, pedig érthető, mert a magyar focisták nem szeretnek edzeni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS