2022. november 29., kedd

Cassano: “A Milannak köszönhetem, hogy élek”

-

Antonio Cassano, a csapat egykori támadója elmondta, hogy a Milannak köszönheti, hogy életben van és beszélt az Adriano Gallianival való harcáról, valamint Stefano Pioli maradásáról is.

Cassano viszonylag rövid ideig, csupán másfél évig volt a Milan játékosa és 40 tétmeccsen 8 gólt szerzett illetve 17 gólpasszt osztott ki. Az olasz támadó 2011 novemberében stroke-ot kapott és ezt követően sikeres szívműtéten esett át.

“A Milannál egy gyönyörű Scudettót és egy Olasz szuperkupát nyertem. Ennek a klubnak köszönhetem, hogy életben vagyok. A Milan mentett meg a haláltól, amikor szívproblémám volt. Berlusconi és Galliani a fiukként kezeltek engem.” – mondta Cassano.

2012 nyarán Cassanónak nézeteltérése volt a vezetőséggel és távozási kérelmet nyújtott be.

“Kínában nagy harcot vívtam Gallianival és azt szerettem volna, ha meghosszabbítják a szerződésemet. A megbeszéléseket elhalasztották és ezután távozási kérelmet nyújtottam be, majd az Interhez igazoltam.”

Cassanót a jelenlegi Milanról és Stefano Pioli maradásáról is kérdezték.

“Pioli megérdemelte, hogy maradjon a Milan vezetőedzője. Nagyszerű szezonfináléja volt és egy nagyon fiatal csapattal bejutott az Európa Liga csoportkörébe. Rangnick? Mit is nyert? Semmit…”

“Stefano mögött egy olyan felkészült személy van, mint Maldini, aki egy komoly és hozzáértő szakember.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS