Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja értékelte a Rossoneri mercatóját és meglátása szerint Diogo Dalot kellemes meglepetés lesz.

Nemrég véget ért a mercato és pár nappal ezelőtt egy cikk erejéig összefoglaltuk az érkezett és a távozott játékosok névsorát.

Di Marzio elismert és hiteles forrásnak számít az átigazolási hírek tekintetében és a TMW-nek adott interjújában értékelte a Milan vezetősége által lebonyolított mercatót. Az olasz újságíró szerint Sandro Tonalival nagyszerű vételt csinált a klub, de kiemelte a Manchester Unitedtől érkezett Dalotot is, aki kellemes meglepetés lehet.

“A Milannak volt a legjobb átigazolási piaca. Nagyon tetszett a mercatójuk, mert befoltozták a keretben lévő hiányosságokat és megmaradt ugyanaz az alap, mint az előző idényben.” – mondta Di Marzio.

“Megszerezték Tonalit, aki véleményem szerint az egyik legjobb fiatal játékos. Dalot igazán kellemes meglepetés lesz azok számára, akik eddig nem ismerték őt. Ugyanez igaz Brahim Diazra is. A Milan olyan mercatót bonyolított le, amilyet kellett. Igazán tetszettek a klub átigazolásai.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet