A Milan tárgyalásokat folytat a Bodo/Glimt támadójáról

2

Olasz sajtóinformációk szerint a Milan vezetőségét meggyőzte Jens Petter Hauge a legutóbbi Európa Liga-mérkőzésen, ezért a klub megkísérli a szerződtetését az idei átigazolási időszakban.

A klubot lenyűgözte Hauge teljesítménye a Milan-Bodo/Glimt mérkőzésen, amely 3-2-es győzelemmel zárult. Az összecsapást követően a Milan érdeklődést mutatott a játékos iránt és mostanra komolyra fordultak a dolgok. A 20 éves támadó ragyogóan teljesített a meccsen és 1 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett a San Siróban.

A Sky Sport Italia és a MilanNews szerint folyamatban vannak a tárgyalások a norvég támadó szerződtetéséről. A klub játékosmegfigyelői már korábban is felfigyeltek Hauge teljesítményére, aki ebben a szezonban 17 meccsen 14 gólnál és 9 gólpassznál jár a Bodo /Glimt színeiben és a Milan elleni produkciója csak megerősítette Paolo Maldiniékat abban, hogy le kell igazolniuk a játékost.A Milan a következő órákban hivatalos ajánlatot nyújthat be a norvég klubnak a játékosért, akinek a jövő nyáron lejár a szerződése. A milánóiak azonnal szeretnék elhozni a norvég támadót annak érdekében, hogy Stefano Pioli számára növekedjen a variációs lehetőségek száma a támadó-szekcióban.

A TMW beszámolója szerint a klub ajánlata a következő lehet: 4 millió euró + bónuszok.

Hauge alapvetően bal szélső támadó, azonban a jobb oldalon és középen egyaránt bevethető. A játékos megszerzéséért nagy a verseny, ugyanis a Premier League-ből is van megkeresése.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igaz a Norvég 1-ben született szép számok másabbak, mintha mondjuk a Bundesligában lenne, de legalább az ő tudását a saját bőrünkön is tapasztaltuk, az az ajánlat elég baráti. Ha sikerülne, rögtön felhívhatná honfitársát Ajer-t is, hogy jöjjön. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet