Hakan Calhanoglu volt a Milan legjobban teljesítő játékosa a tegnapi Bodo/Glimt elleni Európa Liga mérkőzésen és a török középpályás úgy érzi, hogy a jó formája annak köszönhető, hogy fejben felszabadult lett és az edző bizalmat szavazott neki.

“Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Az ellenfelünk jól játszott és támadásban nagyon jók voltak. Nagyon hamar gólt kaptunk, de jól reagáltunk. Sok gólhelyzetünk volt és ugyan a második félidőben nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna, de az a fontos, hogy nyertünk és továbbjutottunk.” – mondta Calhanoglu a DAZN-nak.

“Tudtuk, hogy Ibrahimovic nem lesz ott a mérkőzésen és az olyan fiatal játékosoknak, mint Colombo lehetőségük volt bizonyítani. Jól teljesített. Ez volt az első meccse és az első gólja, továbbra is így kell folytatnia. Tudjuk, hogy még erősebbek leszünk, amikor Zlatan visszatér.”

“Mentálisan felszabadult lettem és az edző bizalmat szavaz nekem. Nagyon jól érzem magam a posztomon. Sok interjúban elmondtam, hogy ebben a pozícióban szeretnék játszani és ezt az edző lehetővé tette számomra. Nagyon boldog vagyok. hogy kijönnek a kvalitásaim. A legfontosabb mégis az, hogy nyertünk. Sok mérkőzésen győztünk a karantén óta és így szeretnénk folytatni.”

“A Colombónak adott gólpassz? Láttam, hogy két játékos is közel helyezkedik hozzám, ezért megpróbáltam sarokkal továbbítani a labdát és jól sikerült. Örülök Colombónak.”

“Melyik gólom volt a szebb? Mindkettő gyönyörű volt.” – tette hozzá.

Nem meglepő, hogy Calhanoglu lett a Bodo/Glimt elleni meccs MVP-je.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet